Vattenskyddspaket AquaTeam+ 45/60

Vattenskyddspaketet AquaTeam+ 45/60 innehåller allt som behövs för att skydda ett nytt eller renoverat kök från vattenskador. Paketet innehåller 1 st golvskydd G60, 1 st golvskydd GD45, 1 st bänkskåpsinsats B60, 2 st väggskivor (45 cm & 60 cm), 1 st tätningssats samt 1 st AquaClip. 

Specialpris 1 596,00 kr Ordinarie pris 1 995,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Innehåll för vattenskyddspaket AquaTeam+ 45/60

  • 1 st golvskydd G60
  • 1 st golvskydd GD45
  • 1 st bänkskåpsinsats B60
  • 1 st väggskiva till bänkskåp 60 cm
  • 1 st väggskiva till diskmaskin 45 cm
  • 1 st tätningssats
  • 1 st AquaClip

Golvskydd G-serien placeras direkt på golvet under köksinredningen innan köket monteras. Den dolda golvytan skyddas därmed effektivt från vattenskada. Golvskyddet är ett slutet tråg med uppvikta sidor så det samlar upp vatten om det uppstår en läcka. Golvskydd G-serien kan med fördel kopplas ihop med underlägg från GD-serien för att leda ut ett eventuellt vattenläckage. Sammankopplingen görs med AquaClip.

Golvskydd GD-serien placeras direkt på golvet under köksinredningen eller diskmaskinen innan köket monteras. Den dolda golvytan skyddas därmed effektivt från vattenskada. Eventuellt vattenläckage leds fram genom utloppet under sockeln för att bli synligt. Golvskydd GD-serien kan med fördel kopplas ihop med underlägg från G-serien för att leda ut ett eventuellt vattenläckage. Sammankopplingen görs med AquaClip.

Bänkskåpsinsats B-serien placeras på botten av (inuti) skåpet. Bänkskåpsinsatsen finns i olika standardstorlekar men kan även anpassas till olka bredder i både nya och befintliga skåp. Produkten ger en tät och slät skåpbotten som är lätt att hålla ren. Om bänkskåpsinsatsen används i skåp med vattenledningar och rörgenomföringar kan du skapa ett tätt ytskikt genom kompletting med tätningssatsen och Diaflex slanggenomföring.

Väggskivor är anpassade för att leda ner vattenläckor till läckageskydd, som golvskydd eller bänkskåpsinsats. Skivan säkerställer att utläckande vatten inte kommer i kontakt med fuktkänslig byggnadsmaterial som till exempel kökets väggar. Väggskivan montas på baksidan av köksmodul eller på köksväggen så att eventuellt utläckande vatten hamnar i golvskyddet. Golvskydden är 86 cm höga för att täcka hela väggen från golv till bänkskiva.

Tätningssatsen innehåller elastiska tätningar i Butyl för rörgenomföringar i tätskikt. Om ett rör kommer upp / in i köksskåpen eller genom ett tätskikt måste genomföringen tätas så att vatten inte kan rinna / tränga igenom.

AquaClip leder vatten genom sargen på två intill liggande golvskydd.

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Godkänd Ja
Certifikat CE
Produktvikt (kg) 2
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Vattenskyddspaket AquaTeam+ 45/60
Your Rating