Vapenskåp Robursafe RSK 7

Vapenskåp Robursafe RSK 7 håller marknadens högsta kvalitet och design med ett bra utformat pipställ för 7 st vapen. I RSK 7 finns ett låsbart fack för ammunition, kikare m.m. Vapenskåpet är certifierat enligt SSF 3492 och förberett för fastbultning i både golv och vägg.

Välj önskad låsning, tillval och leveransalternativ (observera leveransvillkoren) nedan.

Specialpris 3 796,00 kr Ordinarie pris 4 745,00 kr
 
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
Beställningsvara

Om vapenskåp

Vapenskåp  

Vapenskåp är certifierade enligt SS 3492 (säkerhetsskåp) eller SS EN 1143-1 Grade III (värdeskåp). Läs mer om de specifika kraven på vapenskåp, hur många vapen du får förvarar i de (poängsystemet) i vår guide om vapenskåp.

Om vapenskåp

Vapenskåp

Vapenskåp är certifierade enligt SS 3492 (säkerhetsskåp) eller SS EN 1143-1 Grade III (värdeskåp). Läs mer om de specifika kraven på vapenskåp, hur många vapen du får förvarar i de (poängsystemet) i vår guide om vapenskåp.

Produktegenskaper för vapenskap Robursafe RSK 7

 • Helsvetsad stålkonstruktion. 
 • Låssystemet säkrar dörren i stängt läge oberoende av gångjärnen.
 • Standardutrustat med omställbart nyckellås. På särskild beställning levereras elektroniskt kodlås.
 • Standardinredning är pipställ och kolvskyddsmatta på golvet.
 • Överst finns ett låsbart fack för t.ex. ammunition.
 • Vid val av nyckellås ingår 2 st nycklar 
 • Högerhängd dörr (vänsterhängning ej möjlig)
 • Invändiga mått i mm (H x B x D): 1442 x 362 x 282
 • Fastbultning möjlig genom 2 hål i botten och 2 hål i ryggen av skåpet (bultar ingår ej)
 • Detta vapenskåp kan även specialbeställas med valfri inredning, valfria mått, valfri färg, andra kodlås med European Footprint samt dubbla lås, vid intresse kontakta oss för mer information.

 

Leveransalternativ

Info  

För detta vapenskåp erbjuder vi följande leveransalternativ:

 1. Leverans utan inbärning. Leveransen sker till tomtgränsen (vid leverans till villa) eller porten (vid leverans till lägenhet eller kontor) och kunden är ansvarig för intransport av skåpet. 
 2. Leverans med rak inbärning. Leveransen sker till önskad plats inne i bostaden eller kontoret. I priset för rak inbärning ingår max 2 trappsteg och max 2 trösklar. Om du önskar beställa inbärning och har fler än 2 trappsteg eller 2 trösklar, kontakta oss för en individuell offert.
 3. Leverans med rak inbärning och fastbultning. Hemleverans med rak inbärning enligt ovan inklusive fastbultning enligt av kunden aviserad plats.
 4. Upphämtning från fabrik i Slöinge (Hallands län).

Vid leverans kommer transportföretaget att kontakta dig några dagar innan den planerade leveransen för att komma överens om lämplig datum och tid. Observera våra leveransvillkor för leverans av skåp med inbärning och fastbultning. 

Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Tillverkningsland Sverige
Typ av kassaskåp Vapenskåp
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Ja
Certifierat inbrottsskydd SSF 3492 - Säkerhetsskåp
Brandskydd Nej
Hål för fastbultning 2 hål i botten / golvet, 2 hål i ryggen / väggen
Låsning Kod eller nyckel
Färg RAL 7035
Höjd (mm) 1450
Bredd (mm) 370
Djup (mm) 290
Volym (L) 162
Produktvikt (kg) 115.0000
Jag är ny på säkerhetsskåp och vill inför ett köp få rätt förväntningar gällande brandskydd. Jag undrar vad skillnader i brandcertifiering innebär i praktiken mellan 30P, 60P och icke certifierade säkerhets/värdeskåp, dvs det säger mig väldigt lite att något klarar brand i 30min eller 60min. Vad innebär det för de vanligaste scenariona i hemmet? Säg exempel 1) att en lägenhet i ett betonghus har en "standard brand", typ inredning, ytskikt och garderoben som skåpet står i brinner upp. Kommer papper respektive smycken troligen klara sig för de olika skåptyperna? I exempel 2) står skåpet i en trävilla/radhus som brinner ned till grunden, blir det någon skillnad mot exempel 1? Om ni kan hänvisa till mer information är det bara trevligt, hittade inget när jag sökte lite snabbt :)

Hej Edvard, Jag rekommenderar i första hand att läsa vår guide om kassaskåp där vi har sammanställt allt man behöver veta om kassaskåp och framförallt om klassificeringar. Återkom gärna om du har följdfrågor kring brandskydd. Med vänlig hälsning, /...

När kan jag hämta vapenskåpet i Slöinge om jag beställer skåpet imorgon?

Hej Lisa, Förutsatt att önskad vapenskåp finns i lager kan du hämta det dagen efter beställning. Vi rekommenderar dock alltid att kontrollera aktuell lagerstatus med oss innan beställning. Med vänlig hälsning, /Marc  

Vapenskåp Robursafe RSK 7 mått insida hxbxd ?

Skåpets invändiga mått i mm (H x B x D) är 1442 x 362 x 282 mm.

Hur mycket väger Vapenskåp Robursafe RSK 7?

Hej! Vapenskåp Robursafe RSK 7 väger 115 kg. Mvh /Magnus

Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Vapenskåp Robursafe RSK 7
Your Rating