Barnskyddande vädringsbeslag Habo 5566-1

Rating:
0% of 100

Barnskyddande vädringsbeslag HABO 5566-1 ger en öppning på fönstret eller fönsterdörren som kan regleras till max 10 cm. För att öppna beslaget krävs två händer vilket ökar säkerheten. Passar både utåtgående och inåtgående fönster.

Specialpris 76,00 kr Ordinarie pris 95,00 kr

Lagervara med omgående leverans

Om vädringsbeslag

Fönsterlås

Värdringsbeslag gör att man kan ställa upp fönstret för att vädra. Vädringsbeslag kan ha en barnskyddande funktion, som gör det omöjligt för barn att öppna, och även en inbrottsskyddande funktion, som försvårar inbrottsförsök. Vissa fönsterlås har en vädringsfunktion.

Observera dock att vädringsbeslag inte anses som godkänt låsning och inte ersätter godkända fönsterlås eller låsbara handtag. Enligt försäkringsbolagens aktsamhetskrav får vädringsbeslag nattetid stå på glänt endast i det rum du sover i, och dagtid endast om du har tillsyn över bostaden. Läs mer om eventuella krav från försäkringsbolag.

Produktegenskaper för vädringsbeslag HABO 5566-1

• Vädringsbeslaget passar för både utåtgående och inåtgående fönster.
  • Barnskyddande vädringsbeslag som ger en öppning som kan regleras till max 10 cm
  • För att öppna beslaget krävs två händer vilket ökar säkerheten.
  • Mått (H x B x D): 20 x 90 x 234 mm
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Certifikat CE
Färg Vit
Inåtgående / Utåtgående Inåtgående fönster / dörrar, Utåtgående fönster / dörrar
Produktvikt (kg) 0.2000
Du recenserar:Barnskyddande vädringsbeslag Habo 5566-1
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!