JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Automatiskt uppblåsbar räddningsväst Baltic Acapulco 150N

manufacturer

Acapulco är en automatiskt uppblåsbar räddningsväst i ljusa, somriga färger. Tack vare det mjuka yttermaterialet följer västen kroppen och ger en bra passform med hög komfort. Acapulco är även utrustad med bekväm fleecefodrad krage. Räddningsvästen är One size 40 - 150 kg.

1 248,00 kr
1 248,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om räddningsvästar

Flytväst  

En räddningsväst vänder en medvetslös eller icke-simkunnig person i ryggläge, till skillnad från en flytväst som inte har denna förmåga. Uppblåsbara räddningsvästar i 150N-klassen har mycket god vändningsförmåga och finns med automatisk eller manuell gasuppblåsning. En uppblåsbar räddningsväst erbjuder i ouppblåst form ingen bärförmåga och rekommenderas därför endast till simkunniga personer.

Vill du lära dig mer om räddningsvästar och annan flytutrustning såsom flytvästar, flytkläder och flytvästar för vattensport? Läs mer om vilka typer av flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är och mycket mer i vår guide om flytutrustning.

Egenskaper: 

  • De uppblåsbara räddningsvästarna är tunna och smidiga tills du hamnar i sjön då de blåser upp sig till en säkerhetsklassning på 150 Newton. Alla är dessutom försedda med grenband.
  • Sex reflexer
  • Visselpipa
  • Avtagbart grenband och lyfthandtag. 
  • One size 40-150 kg

Tänk på att det är viktigt att dessa västar får årlig service så att uppblåsningsautomatiken alltid fungerar. Läs mer här!

Lagerstatus Beställningsvara, leverans inom 2-4 arbetsdagar
Typ av flytutrustning Räddningsväst
Uppblåsning av flytväst Automatisk
Flytkraft (i Newton) 150 N
Produktvikt (kg) 2.0000

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?