Tryckcylinder till Vinga handtag ASSA d12 1316

manufacturer

Tryckcylinder ASSA d12 1316 utan kopieringsskydd passar till bland annat fönsterhandtag i ASSA Vinga och ASSA Epok-serie.

ASSA d12 cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer av dörrar inom dessa verksamheter. ASSA d12 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se ASSA d12 1200-serien.

Vid beställning kan du välja mellan lika låsningbefintlig låsning och unik låsning (läs mer om dessa olika alternativ under punkten "Låsning" nedan). Om du inte gör något val, får du dina låscylindrar med lika låsning. Väljer du lika låsning på D12 1316 måste du ha ett befintligt 1300-system och ange 6 st bokstäver.

(Observera att bilden avser ASSA 716, ASSA 1216 har samma form men annan låskärna.)

475,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktbeskrivning för tryckcylinder ASSA d12 1316

ASSA d12 1316 är en tryckcylinder utan kopieringsskydd som passar bland annat till handtag i ASSA Vinga och ASSA Epok serier.

Om ASSA d12-cylinderserien

Användningsområde
ASSA d12 är en patenterad cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. Inom ASSA d12-cylinderserien finns två olika säkerhetsnivåer:

• ASSA d12 1200-serien är patentskyddad vilket ger ett skydd mot obehörig kopiering av nycklar.
  • ASSA d12 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se 1200-serien.
Inom cylinderserien är det möjligt kombinera två olika säkerhetsnivåer för att uppnå den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen.

Egenskaper

• Certifierad i klass 3 enligt SS 3522 och i Grade 6 enligt EN 1303.
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

ASSA d12-serie

Förpackningsnnehåll

• 1 st. cylinder.
  • 3 st. nycklar.

Nyckelspecifikation

Denna låscylinder kan fås med följande olika låsningsalternativ:

• Lika låsning: Låscylindern ska inte ingå i ett befintligt låssystem, men samtliga beställda låscylindrar i ASSA d-12 serien ska kunna öppnas med en och samma nyckel? Då bör du välja alternativet "Lika låsning" i rullgardingsmenyn under "Nyckelspecifikation". Vid beställning av flera cylindrar med lika låsning får du sammanlagt tre (3) stycken nycklar, oavsett hur många låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar med olika nycklar bör du välja alternativet "Olika låsning" i rullgardingsmenyn under "Nyckelspecifikation". Vid beställning av olika låsning får du tre (3) nycklar per låscylinder.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler låscylinder i ASSA d12-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA d12-nycklar i dem nya cylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" i rullgardingsmenyn under "Nyckelspecifikation", och ange ditt nyckelnummer vid beställning. Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.
Vänligen observera att om du inte gör ett aktivt val under "Nyckelspecifikation" ovan, får du samtliga beställda ASSA d12-låscylindrar med lika låsning. Har du frågor kring nyckelspecifikationen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig att reda ut begreppen.

Certifierat enligt SS 3522, EN 1303
Cylindertyp ASSA Vinga specialcylinder