Tryckcylinder till Vinga handtag ASSA Basic 1316 utan kopieringssskydd

Rating:
0% of 100

Tryckcylinder ASSA Basic 1316 utan kopieringsskydd passar till bland annat fönsterhandtag i ASSA Vinga och ASSA Epok-serie.

Vänligen ange önskad ytbehandling och låsningsalternativ nedan. Önskar du beställa flera olika låscylindrar i ASSA 1300-serie med lika låsning, vänligen ange det på samtliga låscylinder.

Läs mer om de olika låsningsalternativen och villkoren nedan.

(Observera att bilden avser ASSA 716, ASSA 1316 har samma form men annan låskärna.)

Ordinarie pris 535,00 kr Från 535,00 kr 428,00 kr

Max: 6 tecken

Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar

Om låscylinder

Låscylinder

I Skandinavien finns i huvudsak två olika cylindertyper; ovala låscylinder samt runda låscylinder. Låscylinder finns av monteringsskäl i två utförande; till utsidan och till insidan. Därutöver finns andra cylindertyper som Europacylinder, tryckcylinder, Snowman-cylinder samt specialcylinder.

Vill du lära dig mer om låscylinder, till exempel vilka olika typer av låscylinder som finns och till vilka användningsområden, hur en låscylinder monteras och vilken tillbehör som kan behövas, till exempel cylinderringar och cylinderförlängare, läs gärna vår guide om låscylinder.

Produktegenskaper för oval cylinder ASSA Basic 1316

ASSA Basic 1316 är en tryckcylinder utan kopieringsskydd som passar bland annat till handtag i ASSA Vinga och ASSA Epok serier.

Om ASSA Basic 1300-cylinderserien

ASSA Basic 1300 är en cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. ASSA Basic 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se ASSA d12 serien. ASSA Basic 1300-serien kan kombineras med ASSA Basic 0300-serien där krav på godkänd låsenhet inte ställs.

Egenskaper

• Uppfyller fordringar enligt SS 3522, klass 3/ EN1303 grade 6, grade 2
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

Förpackningsinnehåll

• 1 st. cylinder ASSA Basic 1316
  • 3 st. nycklar ingår.
  • Köp till extra nycklar
  • Skruvar ingår ej

Denna ASSA Basic-låscylinder kan fås med nedanstående låsningsalternativ:

• Lika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA Basic-serien som ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera låscylindrar eller lås med lika låsning ingår tre (3) nycklar, oavsett hur många lås eller låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA Basic-serien med olika nycklar till varje låscylinder eller lås, bör du välja alternativet "Olika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera lås eller låscylindrar med olika låsning ingår tre (3) nycklar per låscylinder eller lås.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler lås eller låscylinder i ASSA Basic-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA Basic-nycklar i de nya låscylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt unika ASSA Basic 1300-nyckelnummer (6 bokstäver).  Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.

Vänligen observera

• Vid val av lika låsning eller befintlig låsning tillverkas låscylindrarna utifrån din beställning, vilket innebär dels en något längre leveranstid på ca 10 arbetsdagar, dels att ångerrätten inte gäller i enlighet med §5 i våra köpvillkor.
  • Det är inte möjligt att beställa låscylindrar med lika låsning och befintlig låsning samtidigt, t ex genom att välja "Lika låsning" och sedan ange ett nyckelnummer under "Befintlig låsning". Har du gjort dessa två val, hanterar vi din beställning som befintlig låsning.
  • Du kan lämna orderkommentar i kassan om du önskar specificera din beställning.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig.

Leveranstid Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar
Certifikat CE
Produkt certifierad enligt SS 3522 - Dörrlås, SS-EN 1303 - Låscylindrar
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Kopieringsskyddade nycklar Nej
Låssystem ASSA d12 1300
Cylindertyp ASSA Vinga specialcylinder
Cylindern monteras Insidan av dörren
Produktvikt (kg) 0.2000
Du recenserar:Tryckcylinder till Vinga handtag ASSA Basic 1316 utan kopieringssskydd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!