Tryckcylinder till Vinga handtag ASSA Basic 1316 utan kopieringssskydd

Tryckcylinder ASSA Basic 1316 utan kopieringsskydd passar till bland annat fönsterhandtag i ASSA Vinga och ASSA Epok-serie.

ASSA Basic 1300 cylinderserie uppfyller SS 3522 i klass 3 och rekommenderas till alla typer av dörrar i bostäder och kontor där skydd mot obehörig kopiering av nycklar inte behövs. Önskas kopieringsskydd relommenderas ASSA d12 1200-serien.

Vid beställning uppge önskat låsningsalternativ (lika låsningolika låsning och befintlig låsning). Läs mer om de olika låsningsalternativen och villkoren nedan.

(Observera att bilden avser ASSA 716, ASSA 1216 har samma form men annan låskärna.)

Från 372 kr Ordinarie pris 465 kr

Maximalt antal tecken: 6

• Leveranstid 3-5 dagar

Produktegenskaper för oval cylinder ASSA Basic 1316

ASSA Basic 1316 är en tryckcylinder utan kopieringsskydd som passar bland annat till handtag i ASSA Vinga och ASSA Epok serier.

Om ASSA Basic 1300-cylinderserien

Användningsområde
ASSA Basic 1300 är en cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. ASSA Basic 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se ASSA d12 serien. ASSA Basic 1300-serien kan kombineras med ASSA Basic 0300-serien där krav på godkänd låsenhet inte ställs.

Egenskaper

• Uppfyller fordringar enligt SS 3522, klass 3/ EN1303 grade 6, grade 2
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

Förpackningsinnehåll

• 1 st. cylinder ASSA Basic 1316
  • 3 st. nycklar ingår.
  • Köp till extra nycklar
  • Skruvar ingår ej

Denna ASSA Basic-låscylinder kan fås med nedanstående låsningsalternativ:

• Lika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA Basic-serien som ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera låscylindrar eller lås med lika låsning ingår tre (3) nycklar, oavsett hur många lås eller låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA Basic-serien med olika nycklar till varje låscylinder eller lås, bör du välja alternativet "Olika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera lås eller låscylindrar med olika låsning ingår tre (3) nycklar per låscylinder eller lås.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler lås eller låscylinder i ASSA Basic-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA Basic-nycklar i de nya låscylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt unika ASSA Basic 1300-nyckelnummer (6 bokstäver).  Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.

Vänligen observera

• Vid val av lika låsning eller befintlig låsning tillverkas låscylindrarna utifrån din beställning, vilket innebär dels en något längre leveranstid på ca 10 arbetsdagar, dels att ångerrätten inte gäller i enlighet med §5 i våra köpvillkor.
  • Det är inte möjligt att beställa låscylindrar med lika låsning och befintlig låsning samtidigt, t ex genom att välja "Lika låsning" och sedan ange ett nyckelnummer under "Befintlig låsning". Har du gjort dessa två val, hanterar vi din beställning som befintlig låsning.
  • Du kan lämna orderkommentar i kassan om du önskar specificera din beställning.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig.

Produkt certifierad enligt SS-EN 1303 - Låscylindrar, SS 3522 - Dörrlås
Cylindertyp ASSA Vinga specialcylinder
Kopieringsskyddade nycklar Nej
Cylinder monteras på Insidan
Låssystem ASSA 1300
Certifikat CE
Produktvikt (kg) 0.2000
Du recenserar:Tryckcylinder till Vinga handtag ASSA Basic 1316 utan kopieringssskydd
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!