Trivsel- och ordningsskylt "Endast personal"

Rating:
0% of 100

Trivsel- och ordningsskylt "Endast personal" i 1,2mm hårdplast.

Mått: 297x105mm

Specialpris 68,00 kr Ordinarie pris 85,00 kr

Lagervara med omgående leverans

Om trivsel- och ordningsskyltar

Trivsel- och ordningsskyltar

Det finns ett stort antal olika skyltar såsom förbudsskyltar, påbudsskyltar, varningsskyltar, nöd- och utrymningsskyltar, brandskyltar, informationsskyltar, trafik- och parkeringsskyltar med flera.

Trivselskyltar och ordningsskyltar informerar omvärlden om ordningsregler för allas trivsel. De skiljer sig därmed från arbetsmiljöskyltar för nöd, brand, varning, förbud och påbud, eftersom de inte direkt berör arbetsplatsens säkerhet. Skyltarna används ofta i detaljhandeln, bostradsrättsföreningar, restauranger och friluftssammanhang. Publika lokaler och allmänna platser ska göras tillgängliga för alla och därför ska taktila skyltar användas i dessa sammanhang.

I vår guide om skyltar kan du läsa mer om de olika typer av skyltar, skyldigheter som arbetsgivare och fastighetsägare bör känna till, samt några praktiska rad till den som ansvarar för skyltningen.

Om trivsel- och ordningsskyltar

Trivsel- och ordningsskyltar

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Typ av skylt Trivsel- och ordningsskylt