Trafikskylt "Övningskör"

Rating:
0% of 100

Miljövänlig "Övningskörningsskylt" som är tillverkad i så kallad SOLIDPAPP av återvunnet papper komprimerad till en stabil och hård yta. Därefter belagd med ytpapper som tryckts med UV-beständig färg utan gifter. Ytterst sitter det en tunn film av PE(polyeten)som är helt giftfri.

Ett måste för dig som ska börja lära dig köra så varför inte välja ett miljövänlig alternativ?Specialpris 116,00 kr Ordinarie pris 145,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp

Om Trafik- och parkeringsskyltar

 Trafik- och parkeringsskyltar

Det finns ett stort antal olika skyltar såsom förbudsskyltar, påbudsskyltar, varningsskyltar, nödskyltar, brandskyltar, informationsskyltar med mera.

Trafik- och parkeringsskyltar används på privat mark och byggnader för att kommunicerar gällande trafik- och parkeringregler. Observera att det krävs tillstånd från Polisen för att sätta upp skyltar på allmän kommunal mark. På privat mark är det fritt fram att sätta upp skyltar så som "Lekande barn", "Rastning av hundar förbjuden" med mera, dock med undantag på husfasaden där ansökan om bygglov krävs.

I vår guide om skyltar kan du läsa mer om de olika typer av skyltar, skyldigheter som arbetsgivare och fastighetsägare bör känna till, samt några praktiska rad till den som ansvarar för skyltningen.

Produktegenskaper för trafikskylt "Övningskör"

Skylten är tillverkad i så kallad solidpapp av återvunnet papper komprimerad till en stabil och hård yta. Därefter belagd med ytpapper som tryckts med UV-beständig färg utan gifter. Ytterst sitter det en tunn film av PE (polyeten) som är helt giftfri.

  • Miljöanpassad - 100% återvinningsbar! Återvinns genom pappersåtervinning eller förbränns till energi vid värmevärk. Magneterna är hårdferritmagneter, som är väderbeständiga och rostar inte. De återvinns till vanlig metallskrot.
  • Synlig även för mötande och framförvarande trafik 
  • Kraftfullt magnetfäste - skonsam mot underlag 
  • Utvecklad enl. Transportstyrelsens krav TSFS 2010:81 
  • Vädertålig och frostsäker (spricker ej som plast) 
  • Trafiksäkrare övningskörning 
  • Vattenavvisande
Specifikation
Leveranstid Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar
Typ av skylt Trafik- och parkeringsskylt
Skyltmaterial Solidpapp
Skyltens kant Kantbockad
En- eller dubbelsidig Ensidig
Produktvikt (kg) 0.3000
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Trafikskylt "Övningskör"
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!