Trafikskylt "Övningskör"

Trafiksäker övningskörning med denna miljövänliga skylt "Övningskör", som fästs med kraftfulla och skonsamma magneter på biltaket under körningen. Skylten är tillverkad i så kallad SOLIDPAPP av återvunnet papper  som komprimeras till en stabil och hård yta.

Denna skylt är ett måste för dig som ska börja lära dig köra så varför inte välja ett miljövänlig alternativ?

Specialpris 116,00 kr Ordinarie pris 145,00 kr

Lagervara

Om trafik- och parkeringsskyltar

Trafik- och parkeringsskyltar

Det finns ett stort antal olika skyltar såsom förbudsskyltar, påbudsskyltar, varningsskyltar, nöd- och utrymningsskyltar, brandskyltar, informationsskyltar, trafik- och parkeringsskyltar med flera.

Trafik- och parkeringsskyltar används på privat mark och byggnader för att kommunicerar gällande trafik- och parkeringregler. Observera att det krävs tillstånd från Polisen för att sätta upp skyltar på allmän kommunal mark. På privat mark är det fritt fram att sätta upp skyltar så som "Lekande barn", "Rastning av hundar förbjuden" med mera, dock med undantag på husfasaden där ansökan om bygglov krävs.

I vår guide om skyltar kan du läsa mer om de olika typer av skyltar, skyldigheter som arbetsgivare och fastighetsägare bör känna till, samt några praktiska rad till den som ansvarar för skyltningen.

Om trafik- och parkeringsskyltar

Trafik- och parkeringsskyltar

sskyltar med flera.

Produktegenskaper för trafikskylt "Övningskör"

Takskylt för övningskörning är numera en väl etablerad skylt, som har testats i vindtunnel samt utsatts för krocktester dokumenterade med höghastighetskamera. Skylten garanteras att, vid korrekt montering, sitta kvar vid hastighet om minst 120 km/h vid en vindhastighet om 0 m/sek. Vid motvind, till exempel 10 m/sek (motsvarande 36 km/h), bör fordonets maxhastighet reduceras med motsvarande för garanterad hållfasthet. Skylten fästs med kraftfulla magneter på biltaket som är skyddade och skonsamma mot underlaget. Observera att magneter endast fästar på plåttak, på glastak fästar magneter till exempel inte.

• Miljöanpassad - 100% återvinningsbar! Återvinns genom pappersåtervinning eller förbränns till energi vid värmevärk.
  • Synlig även för mötande och framförvarande trafik
  • Utvecklad enligt Transportstyrelsens krav TSFS 2010:81
  • Vädertålig och frostsäker (spricker ej som plast)
  • Trafiksäkrare övningskörning
  • Vattenavvisande
  • Material: Skylten är tillverkad i så kallad solidpapp av återvunnet papper komprimerad till en stabil och hård yta. Därefter belagd med ytpapper som tryckts med UV-beständig färg utan gifter. Ytterst sitter det en tunn film av PE (polyeten) som är helt giftfri.
  • Magneterna är hårdferritmagneter, som är väderbeständiga och rostar inte. De återvinns till vanlig metallskrot.

Användning av takskylt övningskörskylt

• För att undvika påverkan på lacken bör den monteras på ett väl avtorkat underlag så att inte damm, grus, snö eller is finns mellan skylten och underlaget.
  • Undvik att dra skylten längs underlaget när den ska omplaceras.
  • Flikarna med de monterade magneterna får inte placeras omlott eftersom magneternas fästförmåga försämras väsentligt.
  • Skylt som blivit blöt torkas av med mjuk duk och förvaras utvikt i rumstemperatur mellan användningstillfällena. Det är vår övertygelse att ni kommer att få mycket uppmärksamhet och
    därmed ökad trafiksäkerhet med skylten under lång tid framöver.
Leveranstid Lagervara
Typ av skylt Trafik- och parkeringsskylt
Skyltmaterial Solidpapp
Skyltens kant Kantbockad