Spisskydd i polykarbonat Prince Lionheart

Snyggt och stilrent hällskydd i transparant rökgrått polykarbonat. Skyddar ditt barn från att bränna sig på de heta plattorna. Har du en gasspis bör du inte välja hällskydd i plast. 

Specialpris 420,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Produktegenskaper för hällskydd i polykarbonat

Vinklat kastrullskydd utan gavlar. Används på till exempel breda inbyggnadshällar. Polykarbonat är inte det optimala valet för dig som har gasspis då värmen kan orsaka skador på platsen. Passar spisar med måtten 61-91 cm.

 

Montage

Installation

Toppmonteras eller frontmonteras med självhäftande monteringsplattor. Tejpen (25x52mm) ingår. Vid toppmontering ska avståndet från monteringsfästen till platta eller liknande ska vara minst 4 cm.

Observera att tejpen fästar bäst på hårda och släta material som metall, glas, sten och hårda laminat, och sämst på mjuka och ojämna material som trä och mjuka laminat. Fästytan måste dessutom vara slät, ren och fettfri. Tejpen går att ta bort när skyddet inte längre behövs.

Montering på ytor av trä framför hällen rekommenderas inte för detta hällskydd. Inte heller runda eller böjda ytor eftersom tejpen behöver fästas på "rak" yta.

Ladda ner montageanvisning (engelska, franska och tyska).

Specifikation
Leveranstid Lagervara
CE märkning Ja
Produktvikt (kg) 0.8000
Skulle det gå att ha 2st sådanna här spisskydd på samma spis? 1st fram och 1st på sidan då vi inte har någon bänk på sidan så barna kommer åt både framifrån och sidan på spisen. Eller vad ska man ha för skydd då som skyddar båda sidorna?
Hej, Ja, det är fullt möjligt. Spisskydded fästes med tejp, därför är det  viktigt att det finns en hård och slåt yta att sätta spisskyddet på. Mvh, /Magnus
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Spisskydd i polykarbonat Prince Lionheart
Your Rating