Spårsändare / GPS tracker ezTracker Fordon G2

ezTracker™ Fordon är en spårsändare / GPS Tracker som fungerar som ett stöldlarm till ditt fordon. Den fungerar lika väl med bil, båt, buss, husvagn, motorcykel som vatten- eller snöskoter. ezTracker Fordon har stöd för 7 - 65 V ström och därmed passar den till alla marknadens fordon.

1 596 kr Ordinarie pris 1 995 kr
+
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Beställningsvara, leverans inom 2-4 arbetsdagar

Om spårsändare

Guide om spårsändare och spårsystem  

Spårsändare larmar om ett objekt förflyttas och kan sedan lokalisera objektet. Det finns många goda skäl att installera en spårsändare på bilen, båten, motorcykeln, skotern, entreprenadmaskinen eller annan stöldbegärlig ägodel. En spårsändare minskar stöldrisken, ger ägaren ökad trygghetminskad responstid vid ett tillgrepp, i många fall ger den lägre försäkringspremie och självrisk, och dessutom kan det också vara ett försäkringskrav.

I vår guide om spårsändare kan du lära dig mer om bland annat olika spårningsteknologier, spårsändarnas funktioner och produktegenskaper och skillnaden mellan spårsändare och spårsystem.

 

Produktegenskaper för GPS spårsändare ezTracker™ Fordon G2

Nya ezTracker™ Fordon G2 är den senaste fordonstrackern från ezTracker, nu med stöd för 3G-nät och med förbättrat GPS-chipp från Ublox. Denna modell är en efterlängtad efterföljare till ezTracker™ Fordon som varit vår bästsäljare sedan start!

Med ezTracker™ Fordon G2 är det enkelt att hålla koll på alla möjliga sorters fordon, vare sig det är en fyrhjuling, bil, båt eller lastbil - sedan kan man snabbt och enkelt ta reda på precis vart fordonet befinner sig. ezTracker™ Fordon G2 är en perfekt tracker för skydd mot stölder eller för den som vill hålla bättre koll på bilen, t.ex. vid lån eller uthyrning.

ezTracker™ Fordonn G2 har ett noggrannt 50-kanaligt GPS-chipp som visar position ned till ända 5 meters noggrannhet och snabbt lokaliserar nya satelliter vid signalförlust. Vid kallstart (trackern är i standby) kan trackern lokalisera sin position på 45 sekunder, och vid varmstart tar det endast 1 sekund för lokalisering korrekt position.

En stor fördel med Fordons-modellen av ezTracker är att hela GPS-trackern monteras fast i fordonet t.ex. bakom en instrumentpanel, något som gör det väldigt svårt för tjuvar att snabbt ta reda på om fordonet går att spåra eller inte. Detta betyder även att trackern kan använda sig av fordonets egna batteri och på så sätt ej behöver laddas upp, utan man helt kan glömma bort trackern när allt är färdigmonterat och klart. Trackern stödjer både 12V och 24V och har ett integrerat nödbatteri som kan ta över vid total strömförlust i fordonet.

En smart funktion är den integrerade G-sensorn som direkt kan larma via SMS om trackern detekterar vibrationer eller rörelse, perfekt om man oroar sig över stöld! 

 

Spårnings- och larmfunktioner i ezTracker™ Fordon G2

Spårningsfunktioner

 • Spåra vid förfrågan Enheten rapporterar sin position när man skickar en förfrågan till den.
 • Spåra via tidsintervall Enheten rapporterar sin position vid angiven intervall (till exempel en gång i timmen)
 • Livespårning Enheten rapporterar sin position i realtid
 • Positionshistorik Visa enhetens position över tiden 

Larmfunktioner 

 • Geografiskt stängsel (geofence) Enheten larmar om den hamnar utanför ett definierat område.
 • Vibrationslarm Om enheten är utrustad med en vibrationssensor (G-sensor), kan den rapportera sin position vid vibration och rörelse.
 • Hastighetslarm Enheten larmar om en förinställd hastighetsgräns överskrids. 

Stöd för ezTracker Fleet

ezTracker Fordon G2 har fullt stöd för ezTracker Fleet, en realtidsspårnings-tjänst som gör det enkelt att hålla koll på en eller flera trackers samtidigt. Med ezTracker Fleet kan man spåra i realtid, exportera körjournaler, ställa in geostaket med larm och mycket mer. SIM-kort med SMS och data medföljer i månadsavgiften!

 

Försäkringsfördelar

De flesta försäkringsbolagen ger rabatter och/eller självriskreducering när du har ezTracker Fordon installerat i din båt eller fordon. Rabatter på premien med 10% och en 100%-ig självriskreducering vid stöld är vanligt. Kolla alltid med ditt försäkringsbolag vilka försäkringsvillkor och -fördelar som gäller för ditt fordon.

 

Leveransomfång

 • ezTracker™ Fordon  G2
 • Strömkablage
 • Klisterlappar med kardborreband
 • Obs att SIM kort ingår ej.
Specifikation
Leveranstid Beställningsvara, leverans inom 2-4 arbetsdagar
Godkänd Nej
Certifikat CE, RoHS
CE märkning Ja
Tracking teknologi GPS (Satellit), GSM (Mobilnät)
Spårsändarens funktioner Spåra vid förfrågan, Spåra via tidsintervall, Livespårning, Positionshistorik, Geografisk stängsel, Vibrationslarm, Hastighetslarm
Abonnemang Med abonnemang
IP klass IP65 - Dammtät och spolsäker
Batteritid 60 timmar
Batteriets elektrokemiska ämne Lithium (Li)
Batteristorlek Specialstorlek
Batterispänning i Volt (V) 3,7 V
Batterikapacitet i mAh 370
Uppladdningsbart batteri Ja
Längd (mm) 70
Bredd (mm) 40
Höjd (mm) 11
Produktvikt (kg) 0.05
Skriv din egen recension
Du recenserar:Spårsändare / GPS tracker ezTracker Fordon G2
Customer Questions
Hur är det med placeringen av en GPS tracker bilen? Spelar det någon roll om den finns bakom plåt eller måste den ha "fri sikt" mot himmelen, genom tex plast eller glas?

En GPS tracker är inte speciellt känsligt. Merparten av alla kunder monterar den i motorhuven någonstans runt bilbatteriet, men även mer "kreativa" monteringar där man t.ex stoppat in trackern på undersidan av bilbatteriet, bakom bilstereon eller vid...

Hur kan man strömförsörja om batteriet tas ur båten vid vinterförvaring?

ezTracker Fordon G2 fungerar endast när den är ansluten till ett batteri. Om man kopplar bort batteriet, slutar spårsändaren att fungera. Det inbyggda batteriet är endast ett backupbatteri som håller i max 60 timmar. Däremot finns det spårsändare för batteridrift, dessa håller i upp till 10 år beroende på modell och användning. En av dessa är SweTrack Extreme.

Fick du inte svar på din fråga?