Snöskoterlås ABUS Snowmobile 37/55

manufacturer

Godkänt skoterlås med extra lång härdad stålbygel. Låset har ABUS unika dyrksäkra pluscylinder och det är testat och utvecklat för att klara av blöta och kalla miljöer.

Detta lås kan fås med låsningsalternativen Lika låsning och Befintlig låsning. Läs mer om låsningsalternativen.

1 195,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för snowmobillås ABUS Snowmobile 37/55

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) för låsning av snowmobil / skoter
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierad enligt TFFN 701
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • ABUS Snowmobile 37/55 är har utvecklats för blöta och kalla miljöer och är utrustat med en extra lång bygel i härdat stål.
  • 2 nycklar ingår

Detta ABUS snowmobillås lås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Lika låsning, vilket innebär att flera samtidigt beställda lås kommer att kunna öppnas med en och samma nyckel.
  • Befintlig låsning, vilket innebär att låset tillverkas efter dina redan befintliga ABUS Plus nycklar. Väljer du detta låsningsalternativ, behöver du ange ditt befintliga ABUS Plus nyckelnummer ovan. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett ABUS Plus lås utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vid beställning av lås med lika eller befintlig låsning tillverkas låsen efter dina nycklar, leveranstiden är då ca 2-3 veckor och det är inte möjligt att ångra köpet.

Har du frågor kring dessa låsningsalternativ? Kontakta i så fall vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Omgående
Låstyp Bygellås
Säkerhetsklass Klass C
Stöldskydd certifierat enligt TFFN 701
Längd på kätting/vajer/bygel n/a
Diameter på kätting/vajer/bygel 11 mm
Låssystem ABUS Plus
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering (SBSC), Sverige, Norges Certification seal Forsikringsforbund (FG), Norge

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?