Snöskoterlås ABUS Snowmobile 37/55

Rating:
0% of 100

ABUS Snowmobile 37/55 är ett godkänt skoterlås med extra lång härdad stålbygel med en längd på hela 535 mm. Låset har ABUS unika dyrksäkra ABUS Plus-låscylinder och det är testat och utvecklat för att klara av blöta och kalla miljöer.

Detta lås kan fås med låsningsalternativen Lika låsning och Befintlig låsning. Läs mer om låsningsalternativen.

Specialpris 1 096,00 kr Ordinarie pris 1 370,00 kr

Max: 7 tecken

Lagervara med omgående leverans

Produktegenskaper för snowmobillås ABUS Snowmobile 37/55

• Rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) för låsning av snowmobil / skoter
  • Godkänt av försäkringsbolagen och certifierad enligt TFFN 701
  • ABUS-Plus cylinder med över 250 000 låskombinationer, som öppnas och låses med ABUS Plus nyckel.
  • Med medföljande ABUS Plus Key Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås med ABUS Plus cylinder med samma låsning.
  • ABUS Snowmobile 37/55 är har utvecklats för blöta och kalla miljöer
  • Extra lång bygel med en längd på 535 mm i härdat stål.
  • 2 nycklar ingår

Mått

Hänglåset har följande mått utifrån den tekniska ritningen.

Kistbredd  63 mm
Bygelbredd  28 mm
Bygelhöjd 535 mm
Bygeldiameter  11 mm
Djup  30 mm
Höjd 585 mm

Om ABUS Plus

ABUS Plus Keycard

ABUS Plus är en patenterad låsmekanism som erbjuder över 250 000 låskombinationer och försvårar manipulation som picking, för högsta säkerhet.

Med medföljande ABUS Plus Code Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra ABUS Plus hänglås, cykellås, mopedlås, MC-lås samt bultlås med samma låsning.

Observera att ABUS Plus inte är kompatibel med ABUS X-Plus och att ABUS Plus finns i två varianter; med 6 siffor (cykellås) och med 7 siffror (mopedlås, mc-lås samt hänglås). Endast ABUS Plus lås med samma antal siffror är kompatibla till varandra. ABUS Snowmobile 37/55 har 7 siffror.

Detta ABUS snowmobillås lås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Lika låsning, vilket innebär att flera samtidigt beställda lås kommer att kunna öppnas med en och samma nyckel.
  • Befintlig låsning, vilket innebär att låset tillverkas efter dina redan befintliga ABUS Plus nycklar. Väljer du detta låsningsalternativ, behöver du ange ditt befintliga ABUS Plus nyckelnummer ovan. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett ABUS Plus lås utifrån de mer avancerade ABUS X-Plus nycklarna.

Vid beställning av lås med lika eller befintlig låsning tillverkas låsen efter dina nycklar, leveranstiden är då ca 2-3 veckor och det är inte möjligt att ångra köpet.

Har du frågor kring dessa låsningsalternativ? Kontakta i så fall vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Bygellås
Certifierat stöldskydd TFFN 701 - Motorcykellås
Godkännanden Norges Certification seal Forsikringsforbund (FG), Norge, SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Låssystem ABUS Plus med 7 siffror
Låsbygelns diameter (mm) 11
Låsbygelns inre fri höjd (mm) 535
Profil Rund
Färg Gul
Bredd (mm) 65
Säkerhetsklass Klass C
Du recenserar:Snöskoterlås ABUS Snowmobile 37/55
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!