Smart digitalt lås Yale ENTR S

Yale ENTR S är det smarta digitala låset som ger dig alla tänkbara möjligheter att öppna din dörr. Med ENTR S öppnar du med din mobil, en knappsats*, ditt fingeravtryck*, en fjärrkontroll* eller om du vill – din vanliga nyckel. Yale ENTR S passar de flesta dörrar med skandinaviskt standard.

* med tillbehör.

2 396 kr Ordinarie pris 2 995 kr
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
 • Tillgänglighet: Ej i lager
 • Lagervara med omgående leverans

Produktfilm om smart digitalt dörrlås Yale ENTR

Produktegenskaper för det smarta digitala dörrlåset Yale ENTR S

När du installerar ENTR S byter du enkelt ut vredet på insidan av dörren mot det digitala låset. Låset i övrigt är intakt och bytet syns inte från utsidan. Det behövs inga nya hål, faktiskt inga ingrepp i dörren överhuvudtaget, så du kan ta med dig ditt ENTR S om du flyttar utan att lämna några märken. 

Låsningsalternativ

Låset erbjuder full flexibilitet, du kan välja hur du vill kunna öppna dörren, beroende på dina individuella behov.

 • Kod- / fingeravtrycksläsare (tillbehör) - Alla i familjen kan ha sin egen kod eller fingaravtrycksläsning. Du kan skapa tillfälliga koder för besökare. Låset kan ha upp till 20 olika användare inlagda.
 • Fjärrkontroll (tillbehör) - Lås upp bekvämt med en fjärrkontroll. En traditionell fjärr att sätta på nyckelringen. Ett tryck låser upp, två låser.
 • Mobilapp (tillbehör) - Med ENTR S app kan du låsa och låsa upp din dörr med ett svep på din mobil. Dessutom kan du sända digitala nycklar till vänner, bekanta och naturligtvis till hantverkaren. Dessutom kan du göra inställningar direkt från appen.
 • Nyckel - Eftersom låscylindern på utsidan av dörren sitter kvar, kan låset fortfarande låses med nyckel. 

Yale ENTR S har en så kallad mekanisk override-funktion, vilket innebär att dörren alltid kan öppnas innifrån med vredet. Med tilllbehören kodläsaren eller fingeravtrycksläsaren på plats kan du aktiverar autolåsning. Då vet du att dörren alltid låser när du stängt. 

Försäkringsskydd

Yale ENTR S erbjuder samma säkerhet som ett lås med ett vred gör idag. Med andra ord, om din dörr har vred idag ska lösningen inte påverkas negativt av installationen av Yale ENTR S. Funderar du däremot på att uppgradera ditt ytterdörrlås med tvåfunktionslåsning, rekommenderar vi att du konsulterar ditt försäkringsbolag / försäkringsbrev. Om du omfattas av särskilda lås- och larmkrav ska det framgå av försäkringsbrevet, och är så fallet rekommenderar vi att du istället överväger Yale Doorman som uppfyller låsklass 3, det högsta kravet för lås i bostäder.

Teknisk specifikation

 • Yale ENTR S passar de flesta dörrar med flesta dörrar med skandinavisk standard (Kolla om Yale ENTR S passar till din dörr.)
 • Tillgängliga språk i appen: svenska, norska, danska, engelska
 • Drivs av sex AA-batterier (medföljer)
 • CE-märkt
 • Skruvar/tillbehör för installation medföljer
 • IP43
 • Mått (B x H x D) 60 x 190 x 32 mm

Innehåll

 • Motorvred som monteras på insidan av dörren
 • 6 st skruvar
 • Vredmedbringare
 • 6 st AA-batterier
 • Manualer och installationsbeskrivning

Montage

Svår installation

Produkten är mycket enkel att installera utan några ingrepp på de flesta dörrar med skandinavisk standard. Låset kan även installeras på dörrar med en eller flera hakreglar. Alla nödvändiga skruvar, batterier och produktspecifika verktyg ingår i förpackningen. De enda verktyg du behöver är en stjärnmejsel och eventuellt en avbitare.

Ladda ner installationsmanualen eller se installationsvideon för Yale ENTR S.

Har ni dubbla cylindrar på låset idag, en på utsidan och en på insidan ska du överväga om Yale Doorman är ett alternativ som passar era behov bättre. Läs mer om Yale Doorman här.

Ladda ner

 

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Godkänd Ja
Typ av lås Elektromekaniskt lås till ytterdörrar
Produkt certifierad enligt SSF 1075 - Digitala nycklar
Säkerhetsklass Klass B
Kompatibel med låshus Yale Doorman
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering (SBSC), Sverige
Ytbehandling Svart
Produktvikt (kg) 6.0000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Smart digitalt lås Yale ENTR S
Customer Questions
1. När jag låst dörren med Yale EntrS är den då låst även inifrån eller kan dörren öppnas med vredet ? 2. Kan dörren låsas automatisk efter mig ? 3. Kan tillbehören programmeras för flera lås i huset ?

1. När jag låst utifrån är den då låst även innifrån eller kan den öppnas med vredet? Man kan alltid öppna låset innifrån. 2. Vid ingång kan dörren låsas autom efter mig ? Ja 3. Kan tillbehören programmeras för flera lås i huset? Nej, varje tillbehör...

Är digitala lås och låstillbehör som Yale Doorman, Yale Entr S, Yale Easy, Friday Smart Lock, Glue Smart Kit, Habo Tribe och MyLoq godkända?

If har inte längre några låskrav, vilket innebär att samtliga dörr- och fönsterlås är godkända av If, även digitala.

Går det att koppla ihop Yale ENTR S fingeravtrycksläsaren med ett vanligt Yale Doorman (V2N)?

Yale ENTR S och Yale Doorman V2N är inte kompatibla med varandra, därför går det inte att koppla Yale ENTR S fingeravtrycksläsaren med Yale Doorman V2N .

När börjar den säljas igen?

Just nu gäller "i början på 2019" men Yale har flyttat fram datum flera gånger så det är inte säkert att det blir så. Det är en fantastisk produkt och vi ser fram emot att kunna sälja den.

Fick du inte svar på din fråga?