Släckspray Skum FirePal Home Housegard

Housegards släckspray 'Home' är ett bra komplement för att kunna släcka små bränder snabbt och enkelt. Sprayen innehåller skum som inte smutsar ner på samma sätt som pulver gör. Observera att släcksprayen inte ska ersätta en rekommenderad brandsläckare.

96 kr Ordinarie pris 120 kr
+
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Lagervara med omgående leverans

Om brandsläckare

Brandsläckare  

Det finns olika typer av brandsläckare, varav pulversläckare, skumsläckare, koldioxidsläckare och vattensläckare är de vanligaste. Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den ska placeras, och vem som ska använda brandsläckaren. Dessa faktorer avgör vilken typ av släckmedel, samt vilken mängd släckmedel, dvs storlek på släckaren, som är lämpligast.

Skumspray har en lägre släckeffekt än pulversläckare, men är lättare att sanera än pulver, och passar därmed bättre i miljöer där man vill undvika nedsmutsning vid användning (t ex offentliga miljöer som kontor, trapphus med mera). Skumsläckare är effektiva mot brand i vätskor som till exempel olja, bensin och alkohol, och i fasta organiska material som trä, textil, papper. Skumsläckare kan också användas mot elektrisk utrustning under 1000 V. 

Lär dig mer om de olika typer av brandsläckare, effektivitetsklassningen av brandsläckare, SS-EN 3 samt färgval och mycket mer i vår guide om brandsläckare.

  

Produktegenskaper för skumspray FirePal Home

FirePal Home skumspray är ett bra komplement till din 6 kg pulverbrandsläckare.

  • Brandklass: AB
  • Släckmedel: Skum
  • Storlek: 400 ml
  • Mått: Längd: 30 mm Höjd : 27 mm Bredd: 46 mm

Skum kan användas mot brand i fasta organiska material (trä, papper, osv), vätskor (t ex bensin och olja), samt elektrisk utrustning upp mot 1 000 V.

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Brandklass A B
Släckmedel Skum
Produkt certifierad enligt SS-EN 3 - Brandsläckare
Godkänd Ja
Certifikat CE
Produktvikt (kg) 0.6000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Släckspray Skum FirePal Home Housegard
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?