JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Skumaggregat 50 liter för industri/företag Housegard

manufacturer
Mobil skumsläckare för företag och industri, som är monterad på vagn, används där det finns ett behov av stor och rörlig brandbekämpning. Kraftfulla stora hjul för enkel hantering. Skumaggregatet Housegard FA50 är tillverkad av rostfritt stål. Ventilen är tillverkad av förkromad mässing.
13 995,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om brandsläckare

Brandsläckare  

Det finns olika typer av brandsläckare, varav pulversläckare, skumsläckare, koldioxidsläckare och vattensläckare är de vanligaste. Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den ska placeras, och vem som ska använda brandsläckaren. Dessa faktorer avgör vilken typ av släckmedel, samt vilken mängd släckmedel, dvs storlek på släckaren, som är lämpligast.

Skumsläckare har en lägre släckeffekt än pulversläckare, men är lättare att sanera än pulver, och passar därmed bättre i miljöer där man vill undvika nedsmutsning vid användning (t ex offentliga miljöer som kontor, trapphus med mera). Skumsläckare är effektiva mot brand i vätskor som till exempel olja, bensin och alkohol, och i fasta organiska material som trä, textil, papper. Skumsläckare kan också användas mot elektrisk utrustning under 1000 V. 

Lär dig mer om de olika typer av brandsläckare, effektivitetsklassningen av brandsläckare, SS-EN 3 samt färgval och mycket mer i vår guide om brandsläckare.

  

Produktegenskaper för Housegard 9 liter skumsläckare

  • Utförande: 5 meter slang med fast munstycke och en avstängningsventil
  • Arbetsområde: -5C / +60 C.
  • Effektivitetsklass: A IV B 
  • Drivgas: Kväve
  • Mängd: 50 liter

 

Skum kan användas mot brand i fasta organiska material (trä, papper, osv), vätskor (t ex bensin och olja), samt elektrisk utrustning upp mot 1 000 V.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Brandklass A B
Släckmedel Skum
Innehåll 50 liter
Släckeffekt A IV B
Godkännanden CE
Höjd (mm) 1100 mm
Bredd (mm) 450 mm
Längd (mm) 540 mm
Färg Röd
Produktvikt (kg) 76.5

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?