Självförsvarsspray och överfallslarm Super GAIA

Super GAIA är en laglig självförsvarsspray och en snygg säkerhetsaccessoar som har tre viktiga funktioner om du skulle bli överfallen. Den larmar, den röda färgen färgar av sig på huden och ögonen irriteras på förövaren. Perfekt om du vill känna dig trygg under sena kvällspromenader, på joggingrundan eller på resan.

Från 220 kr Ordinarie pris 275 kr
+
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Lagervara med omgående leverans

Produktegenskaper för självförsvarsspray och överfallslarm Super Gaia

Super Gaia är en trygghetsinnovation som passar alla. Oavsett vart du är i världen kan du tryggt ha med dig denna. Produkten är droppformad för bättre passning i handen och möjlig att hänga runt halsen. SuperGaia är en unik svensk trygghetsaccessoar som både är trygg och snygg. Med sin unika trippelfunktion bestående av larm, röd färg och ett ögonirriterande ämne är Super Gaia en licensfri trygghetsaccessoar av högsta klass.

  • Tjutlarm på ca 110 dB. Högt ljud som hörs långt och länge.
  • Röd färg som sätter sig i kläder och hud i flera dagar.
  • Ögonirriterande ämnet som irriterar ögonen och ger obehag.

Produktfilm om överfallsskydd Save by Gaia 

   

Aktivering och användning av överfallslarm och självförsvarsspray Super GAIA

Tack vare aktiveringsknappen är Super Gaia tryggt att förvara precis överallt, i handväskan, runt halsen eller i resväskan. Aktivera SuperGaia genom att skjuta låsmekanismen åt höger. Den röda markeringen visar att produkten är olåst och färdig att användas. Aktivering sker genom att trycka ner munstycksknappen.

Väl aktiverad har du en spruttid (färg och ögonirriterande ämne) på drygt 8 sekunder eller så länge munstycket är nedtryckt. Larmet låser sig och tjuter tills det att batterierna dör ut, ca 85 mn. Detta är en säkerhetsfunktion i fall du skulle tappa sprayen eller bli av med den. Väl använd är produkten ej längre bruklig. 

 

Testa din Super Gaia

Testningen av produkten kan göras när som helst genom att trycka ner reglaget med en penna och sedan ordentligt upp igen för att stänga av det. Högt ljud bekräftar funktionalitet; testa inte nära örat. 

 

Garanti & återvinning

Super Gaia har testats för att hålla en hög grad av funktionalitet och kvalité. Garantitiden är 2 år från inköpsdatum. Vi rekommenderar att ni byter ut produkten efter denna tid. Produkten sorteras som elektroniskt avfall enligt symbolen med den överkorsade soptunnan. Super Gaia ingår i ett returregister för återvinning som kontrolleras av Naturvårdsverket.

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Produktvikt (kg) 0.3000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Självförsvarsspray och överfallslarm Super GAIA
Customer Questions
Är självförsvarsspray lagligt?

Ja, självförsvarssprayerna i vårt sortiment är lagliga att sälja och använda i Sverige.

Hur stor är behållaren?

Behållaren innehåller 17-18ml. 

När är SuperGaia låst, när man ser rödmarkeringen eller inte?

Den röda markeringen visar att produkten är olåst och färdig att användas.

Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!