Självförsvarsspray Bodyguard Knock Out version 2 - Förblindar, färgar och paralyserar

En ny version av Knock Out som är förbättrad på flera punkter! Som ägare av Knock Out självförsvarsspray kan du känna dig tryggare vid promenader, joggingturer, resor etc. Sprayen kan också fungera avskräckande i vissa fall och fungerar även på aggressiva djur som attackerar. Sprayburken är liten och behändig att bära med sig samt enkel att använda. Effekten ökar ju mer spray som kommer i kontakt med förövarens ögon.

Specialpris 192,00 kr Ordinarie pris 240,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Om självförsvarsspray

Att försvara sig mot angripare med hjälp av Bodyguard självförsvarsspray är tillåtet i Sverige och Norge, vid användning enligt nödvärnslagen. Bodyguards sprayer är licensfria och testade av SKL (Statens Kriminatekniska labaratorium), FOI (Försvarets forskningsanstalt) samt Rikspolisstyrelsen. Observera att Bodyguards självförsvarsspray inte nödvändigtvis är laglig i andra länder. Ska du resa utomlands och vill ta med dig sprayen bör du undersöka om det är lagligt först. Du kan inte ta med en självförsvarsspray i ditt handbagage, på flygresan.

 

Produktegenskaper för Bodyguard KnockOut spray Version 2

KnockOut är en förblindande försvarsspray med röd färg som nu har förbättrats genom att även ha en gel-liknande substans som gör att sprayen inte längre är lika vindkänslig och fäster bättre i angriparens ansikte och gör den mer ihärdig. Sprayen ger upphov till stark sveda i ögonen och övriga delar i ansiktet. Men den största skillnaden är att den nu når häpnadsväckande 4 meter istället för tidigare 2 m på grund av gelen, men också för att de optimerat munstycket och ventilen som ger bättre och högre tryck. 

  • Mycket längre räckvidd, nu upp till 4 meter 
  • Smart konstruktion på locket gör att du inte sprayar av misstag i väska eller fickan
  • Den kraftfullaste lagliga formulan på marknaden
  • Volym: 40 ml (54 ml brutto)
 

Vid eventuellt angrepp

  • Rikta burkens munstycke mot angriparens ansikte och ögon.
  • Spraya hela burkens innehåll mot ögonen. (Det svarta locket har en perforerad svart plastbit som kan tas bort direkt, den är till som extra skydd vid leverans, det går dock bra att ha den kvar och trycka “igenom” denna del vid användning.) 
  • Sprayen bör ej “testas” eftersom färg kan torka och fastna samt att det är högt tryck, ju mer innehåll desto bättre i en försvarssituation.
Specifikation
Leveranstid Lagervara
CE märkning Ja
Färg Svart
Innehåll (ml) 54
Produktvikt (kg) 0.2
Är självförsvarsspray lagligt?
Ja, självförsvarssprayerna i vårt sortiment är lagliga att sälja och använda i Sverige.
Min dotter ska åka till Milano. Får hon ta med sig självförsvarsspray Bodyguard Knock out till Italien?
Bodyguard är licensfri i Sverige eftersom innehåller endast isopropyl-alkohol som även används i vanliga desinfektionsmedel och rengöringsmedel samt livsmedelsfärg och illaluktande ämnen. Vi har tyvärr ingen detaljkunskap om olika länders lagar och bestämmelser men på grund av innehållet är det högst osannolikt att självförsvarsspray Bodyguard inte skulle vara lagligt i andra länder också
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Självförsvarsspray Bodyguard Knock Out version 2 - Förblindar, färgar och paralyserar
Your Rating