Vilka brandskydd ska jag välja för att brandsäkra hemmet

Det finns flera olika sorters brandskydd, såsom brandvarnare, brandsläckare, brandfiltar och brandstegar. Genom att välja ett brandskyddspaket, så får du ett komplett skydd mot brand. Ett sådant paket innehåller ovan nämnda produkter och passar för lägenhet, villa, båt, bil, sommarhus och husvagn etcetera. Det täcker hela ditt brandskyddsbehov och du får allt på plats på en gång.

Brandvarnare och brandsläckare

Upptäck branden snabbt med en säker brandvarnare, som signalerar i god tid innan det uppstår eld. Om man t.ex sover, så är det lätt att missa en rökutveckling och då kan brandvarnaren rädda liv. Utöver en brandvarnare så är det även viktigt att kunna släcka branden, vilket du gör med brandsläckare och brandfiltar. Både brandfilten och brandsläckaren kväver elden effektivt och dessa produkter kompletterar därför varandra bra.

Brandskyddspaket för villa, lägenhet, bil, båt och husvagn

Vi har anpassat brandskyddspaketen efter olika behov. För dig som behöver brandskydd i båten eller i husvagnen, så gäller det att ha anpassad storlek på produkterna – därför är t.ex pulversläckaren samt brandfilten i en smidig storlek, som passar mindre utrymmen. Bor du däremot i en stor villa, så ingår även brandstege och en större brandsläckare och på det sättet tillgodoser paketen olika platser. Om du har ett fullgott skydd, så ökar din trygghet och säkerhet.

Vi anpassar brandskyddspaketen efter dina behov

Givetvis är det möjligt att göra individuella anpassningar vad gäller brandskyddspaketens innehåll. Beroende på hur stor din bostad är, så behöver du anpassa hur många brandvarnare du behöver. Kom ihåg att alltid förvara brandsläckaren och brandfilten på ett lättillgängligt ställe i hemmet. Tveka inte att kontakta oss på If Säkerhetsbutik för brandskyddsrådgivning – Välkommen.