Säkerhetstips

10 säkerhetstips till fritidshuset inför vintern

Snart stänger många av landets över en halv miljon ägare sitt fritidshus för vintern. Risken för inbrott och stöld i obebodda fritidshus är dessvärre stor, men det finns ett antal effektiva sätt att minimera risken för inbrott och stöld under den mörka årstiden. Nedan hittar du våra bästa tips för att förebygga inbrott, stöld och även vattenskador.
2 månader sedan
559 view(s)

Stöldskydda båten inför vintern

Stöld av båtar, utombordsmotorer och navigationsutrustning är vanligt och risken att drabbas är större vid upptagning, sjösättning och under vinterförvaringen. Läs våra säkerhetstips och se på Polisens filmer.
2 månader sedan
576 view(s)

Information angående leveransförseningar och prishöjningar under 2021

Under sommaren 2021 har det uppstått en situation där vi och därmed några av våra kunder påverkas av leveransförseningar och/eller prishöjningar. Anledning till detta är flera faktorer som uppstått under och till följt av Coronaepidemin, nämligen högre råvarupriser, komponentbrist och begränsade transportkapacitet.
4 månader sedan
18 view(s)

10 säkerhetstips till båten

Båtsäsongen är här och vi önskar att den blir säker för din del. Vi har därför sammanställt våra egna tio bästa säkerhetstips för en säker båtsommar.
6 månader sedan
128 view(s)

10 säkerhetstips till fritidshuset

Snart flyttar många svenskar ut till landets över en halv miljon fritidshus, för att tillbringa sin välförtjänta semestertid där. Oavsett om det bli mycket snickrande eller hängmattan för att kunna slappna av ordentligt, rekommenderar vi att man först bör se över säkerheten, även - eller framförallt - på landet. För att om någonting händer är hjälp ofta betydlig längre bort än hemma. På den här sidan har vi därför sammanställt våra 10 bästa säkerhetstips för ditt fritidshus.
7 månader sedan
529 view(s)

Fler anmälda cykelstölder än på 16 år

Varannan cykelägare blir någon gång bestulen på cykeln, och förra året anmäldes fler stölder än något år sedan 2005. Det visar en undersökning från försäkringsbolaget If och en kartläggning av nya siffror från Brå.
7 månader sedan
160 view(s)