Säkerhetstips

Fler anmälda cykelstölder än på 16 år

Varannan cykelägare blir någon gång bestulen på cykeln, och förra året anmäldes fler stölder än något år sedan 2005. Det visar en undersökning från försäkringsbolaget If och en kartläggning av nya siffror från Brå.
Igår

Stöldskydda båten

Stöld av båtar, utombordsmotorer och navigationsutrustning är vanligt och risken att drabbas är större vid upptagning, sjösättning och under vinterförvaringen. Läs våra säkerhetstips och se på Polisens filmer.
7 månader sedan

10 säkerhetstips till friluftslivet

Få länder på världen har en så vacker och spektakulär natur att erbjuda som i Sverige, och därför är det ingen överraskning att många svenskar ger sig ut och njuter av friluftslivet, inte bara på sommaren. Vi på säkerhetsbutiken vill hjälpa till ett säkrare friluftsliv. Vi har därför sammanställt 10 nyttiga säkerhetsprodukter och -tips som vi varmt rekommenderar att ni tar med er när det är dags att upptäcka den Svenska naturen till fots eller till havs.
3 år sedan

10 säkerhetstips till fritidshuset inför vintern

Snart stänger många av landets över en halv miljon ägare sitt fritidshus för vintern. Risken för inbrott och stöld i obebodda fritidshus är dessvärre stor, men det finns ett antal effektiva sätt att minimera risken för inbrott och stöld under den mörka årstiden. Nedan hittar du våra bästa tips för att förebygga inbrott, stöld och även vattenskador.
7 år sedan

10 säkerhetstips till båten

Båtsäsongen är här och vi önskar att den blir säker för din del. Vi har därför sammanställt våra egna tio bästa säkerhetstips för en säker båtsommar.
7 år sedan

Ifs stöldskyddstips inför båtsäsongen

If presenterar de viktigast 8 råden för att skydda sin båt inför båtsäsongen.
7 år sedan