Rund enkelcylinder för insidan ASSA Basic 1313 utan kopieringsskydd

ASSA Basic 1313 är en rund säkerhetscylinder med kopieringsskydd för montage på insidan av ytterdörren.

ASSA Basic 1300 cylinderserie uppfyller SS3522 i klass 3 och rekommenderas för högfrekvent användning av alla typer av dörrar i bostäder och kontor. ASSA Basic 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se ASSA d12 1200-serien. I normala fall ingår tre nycklar, extra nycklar kan köpas till.

Vid beställning uppge önskad låsningsalternativ (lika låsningolika låsning och befintlig låsning). Läs mer om dessa olika låsningsalternativ nedan. Om du inte gör något val, får du dina låscylindrar med lika låsning.

Från 332 kr Ordinarie pris 415 kr

Maximalt antal tecken: 6

- +
  • Leveranstid 3-5 dagar

Användningsområde för rund säkerhetscylinder ASSA Basic 1313

ASSA Basic 1313 är en rund säkerhetscylinder utan kopieringsskydd till insidan av dörren.

Om ASSA Basic 1300-cylinderserien

Användningsområde
ASSA Basic 1300 är en cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. ASSA Basic 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se ASSA d12 serien.

ASSA Basic 1300-serien kan kombineras med ASSA Basic 0300-serien där krav på godkänd låsenhet inte ställs.

Egenskaper

• Uppfyller fordringar enligt SS 3522, klass 3/ EN1303 grade 6, grade 2
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

Förpackningsinnehåll

• 1 st. rund cylinder ASSA Basic 1313
  • 3 st. nycklar
  • 1 st. kodbricka med nyckelnummret
  • 2 st. cylinderskruvar
  • 2 st. cylinderskruvar (träskruv)
  • Köp till extra nycklar

Denna ASSA Basic 1300 låscylinder kan fås med följande olika låsningsalternativ:

• Lika låsning: Låscylindern ska inte ingå i ett befintligt låssystem, men samtliga beställda låscylindrar i ASSA Basic 1300-serien ska kunna öppnas med en och samma nyckel? Då bör du välja alternativet "Lika låsning" i rullgardingsmenyn under "Låsning". Vid beställning av flera cylindrar med lika låsning får du i regel tre (3) stycken nycklar, oavsett hur många låscylindrar du beställer. Observera att det kan bli längre leveranstid för vissa produkter när man önskar lika låsning, du får leveranstid efter bestälning.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar med olika nycklar bör du välja alternativet "Olika låsning" i rullgardingsmenyn under "Låsning". Vid beställning av olika låsning får du tre (3) nycklar per låscylinder.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler låscylinder i ASSA Basic 1300-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA Basic 1300-nycklar i dem nya cylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" i rullgardingsmenyn under "Låsning", och ange ditt unika ASSA Basic-nyckelnummer vid beställning. Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.
Vänligen observera att om du inte gör ett aktivt val under "Låsning" ovan, får du samtliga beställda ASSA Basic 1300-låscylindrar med lika låsning. Vid beställning av låscylindrarna med befintlig låsning tillverkas låscylindrarna efter dina nycklar, vilket innebär dels en någon längre leveranstid och dels att det inte längre är möjligt att returnera dessa.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig att reda ut begreppen.
Tillverkningsland
Produkt certifierad enligt SS-EN 1303 - Låscylindrar, SS 3522 - Dörrlås
Cylindertyp Rund säkerhetscylinder
Kopieringsskyddade nycklar Ja
Cylinder monteras på Insidan
Ytbehandling Nej
Låssystem ASSA 1300
Handtagets svängning Nej
Certifikat CE
Höjd (mm) 39.5
Längd (mm) 32.7
Bredd (mm) 39.5
Förpackning Utan förpackning
Du recenserar:Rund enkelcylinder för insidan ASSA Basic 1313 utan kopieringsskydd
Fick du svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!