Rund enkelcylinder för utsidan ASSA d12 1211

manufacturer

ASSA d12 1211 är en rund säkerhetscylinder med kopieringsskydd för montage på utsidan av ytterdörren.

ASSA d12 är en patenterad cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera. Rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. ASSA d12 1200-serien är patentskyddad, vilket ger ett skydd mot obehörig kopiering av nycklar.

Vid beställning uppge önskad ytbehandling samt låsningsalternativ (lika låsningolika låsning och befintlig låsning). Läs mer om dessa olika låsningsalternativ nedan. Om du inte gör något val, får du dina låscylindrar med lika låsning.

675,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Användningsområde för rund säkerhetscylinder ASSA d12 1211

ASSA d12 1211 är en rund säkerhetscylinder med kopieringsskydd till utsidan av dörren.

Om ASSA d12-cylinderserien

Användningsområde
ASSA d12 är en patenterad cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. Inom ASSA d12-cylinderserien finns två olika säkerhetsnivåer:

• ASSA d12 1200-serien är patentskyddad vilket ger ett skydd mot obehörig kopiering av nycklar.
  • ASSA d12 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se 1200-serien.
Inom cylinderserien är det möjligt kombinera två olika säkerhetsnivåer för att uppnå den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen.

Egenskaper

• Certifierad i klass 3 enligt SS 3522 och i Grade 6 enligt EN 1303.
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

ASSA d12-serie

Denna ASSA d12-låscylinder kan fås med följande olika låsningsalternativ:

• Lika låsning: Låscylindern ska inte ingå i ett befintligt låssystem, men samtliga beställda låscylindrar i ASSA d-12 serien ska kunna öppnas med en och samma nyckel? Då bör du välja alternativet "Lika låsning" i rullgardingsmenyn under "Låsning". Vid beställning av flera cylindrar med lika låsning får du i regel tre (3) stycken nycklar, oavsett hur många låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar med olika nycklar bör du välja alternativet "Olika låsning" i rullgardingsmenyn under "Låsning". Vid beställning av olika låsning får du tre (3) nycklar per låscylinder.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler låscylinder i ASSA d12-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA d12-nycklar i dem nya cylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" i rullgardingsmenyn under "Låsning", och ange ditt unika ASSA d12-nyckelnummer vid beställning. Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.
Vänligen observera att om du inte gör ett aktivt val under "Låsning" ovan, får du samtliga beställda ASSA d12-låscylindrar med lika låsning. Vid beställning av låscylindrarna med befintlig låsning tillverkas låscylindrarna efter dina nycklar, vilket innebär dels en någon längre leveranstid och dels att det inte längre är möjligt att returnera dessa.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig att reda ut begreppen.

Certifierat enligt SS 3522, EN 1303
Cylindertyp Rund säkerhetscylinder
Kopieringsskyddad / Patenterat Ja
Cylinder monteras på Utsidan
Låssystem ASSA d12
Godkännanden CE
Höjd (mm) 39.5 mm
Längd (mm) 32.7 mm
Bredd (mm) 39.5 mm
Förpackning Utan förpackning

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Låspaket ASSA Entré d12-K1

2 620,00 kr