Rund dubbelcylinder för ut- och insidan ASSA d12 1212

ASSA d12 1212 är en rund dubbelcylinder med kopieringsskydd, som består av en rund cylinder till utsidan och en rund cylinder till insidan av ytterdörren.

ASSA d12 är en patenterad cylinderserie och rekommenderas till privatbostäder, kontor och lokaler med högfrekvent användning.

Vid beställning uppge önskat låsningsalternativ (lika låsningolika låsning och befintlig låsning). Läs mer om de olika låsningsalternativen och villkoren nedan.

Från 1 196 kr Ordinarie pris 1 495 kr

Maximalt antal tecken: 11

• Lagervara med omgående leverans

Om låscylinder

Låscylinder Vill du lära dig mer om låscylinder, till exempel vilka olika typer av låscylinder som finns och till vilka användningsområden, hur en låscylinder monteras och vilken tillbehör som kan behövas, till exempel cylinderringar och cylinderförlängare, läs gärna vår guide om låscylinder.

Produktegenskaper för rund dubbelcylinder ASSA d12 1212

Rund dubbelcylinder med kopieringsskydd, bestående av rund enkelcylinder för insidan ASSA d12 1213 och rund enkelcylinder för utsidan ASSA d12 1211.

Om ASSA d12-cylinderserien

Användningsområde
ASSA d12 är en patenterad cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. Inom ASSA d12-cylinderserien finns två olika säkerhetsnivåer:ASSA d12 1200-serien är patentskyddad vilket ger ett skydd mot obehörig kopiering av nycklar. Inom cylinderserien är det möjligt kombinera två olika säkerhetsnivåer för att uppnå den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen.

Egenskaper

• Certifierad i klass 3 enligt SS 3522 och i Grade 6 enligt EN 1303.
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

ASSA d12-serie

Mått

• Diameter: 39 mm
  • Djup: 32 mm

Förpackningsinnehåll

• 1 st. rund säkerhetscylinder ASSA d12 1211
  • 1 st. rund säkerhetscylinder ASSA d12 1213
  • 3 st. nycklar ingår. Köp till extra nycklar.
  • 1 st. kodbricka med nyckelnummret

Köp till cylinderskruvar och cylinderproppar (ingår ej i förpackningen).

Denna ASSA d12-låscylinder kan fås med nedanstående låsningsalternativ:

• Lika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA d12-serien som ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera låscylindrar eller lås med lika låsning ingår tre (3) nycklar, oavsett hur många lås eller låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA d12-serien med olika nycklar till varje låscylinder eller lås, bör du välja alternativet "Olika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera lås eller låscylindrar med olika låsning ingår tre (3) nycklar per låscylinder eller lås.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler lås eller låscylinder i ASSA d12-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA d12-nycklar i de nya låscylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt unika ASSA d12-nyckelnummer vid beställning. Observera att du måste ha den blåa ASSA d12 plastnyckeln med ditt 10- eller 11-siffriga nyckelnummer till hands. Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.

Vänligen observera

• Vid val av lika låsning eller befintlig låsning tillverkas låscylindrarna utifrån din beställning, vilket innebär dels en något längre leveranstid på ca 10 arbetsdagar, dels att ångerrätten inte gäller i enlighet med §5 i våra köpvillkor.
  • Det är inte möjligt att beställa låscylindrar med lika låsning och befintlig låsning samtidigt, t ex genom att välja "Lika låsning" och sedan ange ett nyckelnummer under "Befintlig låsning". Har du gjort dessa två val, hanterar vi din beställning som befintlig låsning.
  • Du kan lämna orderkommentar i kassan om du önskar specificera din beställning.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig.

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Produkt certifierad enligt SS-EN 1303 - Låscylindrar, SS 3522 - Dörrlås
Cylindertyp Rund säkerhetscylinder
Kopieringsskyddade nycklar Ja
Cylinder monteras på In- och utsidan
Låssystem ASSA d12 1200
Certifikat CE
Höjd (mm) 39.5
Längd (mm) 32.7
Bredd (mm) 39.5
Du recenserar:Rund dubbelcylinder för ut- och insidan ASSA d12 1212
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!