JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

89,00 kr

Reflexväst för vuxen

manufacturer

Se till att du syns i trafiken med denna lätta och praktiska reflexväst. Reflexvästen finns i vuxenstorlekar M-XL. Observera att det är obligatoriskt att ha en reflexväst i bilen i många europeiska länder.

89,00 kr

Om reflexer

 Reflex

Kontrollera att reflexen lyser! En högkvalitetsreflex är en optisk produkt som man bör hantera varsamt. Ligger en reflex i fickan tillsammans med nycklar blir den repig och tappar mycket av sin reflexförmåga. Generellt sett bör man byta ut sina reflexer varje år. Du kan kontrollera om reflexen fungerar bra genom att lysa på reflexen på fyra meters håll. Jämför gärna en gammal med ny. Om den gamla reflexen syns sämre, bör du byta ur den. Reflexvästar bör enligt rekommendation inte tvättas fler än 15 gånger.

Läs mer om reflexer i vår guide om klassning av reflexvästar och reflexmaterial.

 

 

Förvara västen inom räckhåll i bilen

Att få punktering eller andra problem och bli tvingad att stanna vid vägkanten i regn, rusk och mörker, det är inte trevligt. Dessutom är det riskfyllt. Allt fler bilister har därför en reflexväst i bilen, lätt åtkomlig om något händer. I flera europeiska länder är det redan obligatoriskt att ha en reflexväst i bilen.

Produktvikt (kg) 0.3000

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Reflexband Slapwrap
Reflexband Slapwrap

22,40 kr

28,00 kr

Mer information