Reflexväst för vuxen - One Size

Se till att du syns i trafiken med denna lätta och praktiska reflexväst. Reflexvästen finns i One Size modell och passar där med de flesta vuxna. Observera att det är obligatoriskt att ha en reflexväst i bilen i många europeiska länder.

Specialpris 71,20 kr Ordinarie pris 89,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Om reflexer

Reflexer  

Risken att bli påkörd av en bil är tre (3) gånger så stor i mörker som i dagsljus. Redan i skymningen ökar risken. Utan reflex upptäcker bilisten dig inte förrän på 20 meters avstånd. Att bära reflexer är ett enkelt och billigt sätt att minska olycksrisken. När en bra reflex träffas av ljuset från en strålkastare, syns du redan på ca 125 meters håll. Reflexer hör inte bara hemma på mörka landsvägar. De flesta olyckor med gående sker nämligen i tättbebyggda områden med gatubelysning. Visste du att reflexer åldrar och tappar mycket av sin reflektionsförmåga över tid? Vi rekommenderar därför att du byter ut dina reflexer varje år.

Läs mer om reflexer, reflektionsförmågan, klassning av reflexer med mera i vår guide om reflexer.

 

Produktegenskaper för reflexväst för vuxna

Västen är godkänd och certifierad enligt EN ISO 20471

Skyddskläder certifierade enligt EN ISO 20471 ger bäraren synlighet i farliga situationer under alla ljusförhållanden av dagen och under belysning av fordonsstrålkastare i mörkret. Höga krav ställs på bland annat tygets luminans och reflektion. Plagget klassificeras efter ytan synligt material.

Förvara reflexvästen inom räckhåll i bilen

Att få punktering eller andra problem och bli tvingad att stanna vid vägkanten i regn, rusk och mörker, det är inte trevligt. Dessutom är det riskfyllt. Allt fler bilister har därför en reflexväst i bilen, lätt åtkomlig om något händer. I flera europeiska länder är det redan obligatoriskt att ha en reflexväst i bilen.

Specifikationer

  • Tvättas i 60 grader
  • 100% Polyester
  • Mått: 73cm i höjden och 68cm i bredden
  • Tygpåse för förvaring medföljer


Specifikation
Leveranstid Lagervara
Godkänd Ja
Certifikat CE
Certifierad produkt EN ISO 20471- Skyddskläder med synbarhet
Färg UV-Gul
Produktvikt (kg) 0.3000
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Reflexväst för vuxen - One Size
Your Rating