Rattkrycka MegaLock Twin

manufacturer

MegaLock Twin är den kraftigaste rattkrycka på marknaden, som utsågs som testvinnare ("Säkrast") i Vi Bilägares test av rattkryckor (15/2015). MegaLock Twin är, tillsammans med MegaLock Standard, den enda rattkryckan som är testad och godkänd av Stöldskyddsföreningen och försäkringsbolagen och utgör ett mycket effektivt stöldskydd för din bil.

Dessutom ingår vid köp av produkten en självriskeliminering i Skandinavien på upp till 10.000 kr, vilket innebär att självrisk enersätts om bilen mot förmodan skulle bli stulen, trots att rattkryckan användes. Det är leverantören av produkten, inte försäkringsbolaget, som erbjuder självriskeliminieringen.

1 395,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för rattkrycka MegaLock Twin

Rattkrycka MegaLock Twin 56000 är av högsta kvalitet, testad av Svenska Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) och godkänd av Svenska Stöldskyddsföreningen (SFF). Produkten rekommenderas av både Polis och försäkringsbolag. Den här rattkryckan är ett stöldskydd som du enkelt kan ta med dig när du byter bil. Den är dessutom väldigt lätt att använda, passar nästan alla bilar och monteras på fem sekunder.

Användning

Rattkrycka MegaLock Twin passar de flesta bilar och syns tydligt från utsidan. Rattkryckan ska monteras över ratten med det svarta handtaget pekande uppåt åt höger. Öppna genom att vrida nyckeln 1/2 varv åt höger. Trä den gula böjda metalldelen över den övre delen av ratten. Se till att metallpiggarna kommer på varsin sida om en "eker". Lås genom att vrida nyckeln 1/2 varv åt vänster. Denna rattkrycka täcker inte mittdelen av ratten.

Observera dock att för Megalock Twin kan rattkransen inte vara bredare är 3,5 cm. Man trär då den gula bygeln över rattböjen på vänster sida av ratten så att det svarta handtaget pekar uppåt vänster. Man kan också sätta kryckan så att den innefattar själva multifunktionspanelen på väster sida, om den inte överstiger ca 8,0 cm i bredd. Annars fungerar alltid Megalock Standard för bilar med kraftigare ratt, typ multifunktionsratt.

Självriskeliminering

Med varje MegaLock-produkt ingår självriskeliminering, dvs en ersättning på upp till 5.000 kr (MegaLock Standard) respektive 10.000 kr (MegaLock Twin) om bilen blir stulen i Skandinavien, trots att MegaLock-produkten har använts. Det är leverantören av MegaLock som erbjuder självriskeliminiering, inte försäkringsbolaget. För att självriskeliminering ska gäller, krävs en kopia av kundens inköpskvitto, polisanmälan och försäkringsanmälan (som anger självriskbeloppet). För att förtydliga ersätts bara självrisken om bilen blivit stulen, dvs. förflyttad från sin plats. Andra brott, som rattlåset inte skyddar mot, som till exempel inbrott eller skadegörelse, omfattas inte av självriskelminieringen.

Förpackningsinnehåll

• Rattkrycka MegaLock Twin
  • Två (2) stycken nycklar
  • ID bricka.

Låstyp Rattlås
Säkerhetsklass Ingen klassning
Stöldskydd certifierat enligt TFFN 902
Låssystem Ingen
Färg Gul
Produktvikt (kg) 3

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

SSF Bilrutemärkning

368,00 kr