JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Pulversläckare 2 kg Housegard 13A 89B C

manufacturer

Denna släckare är lämplig som släckutrustning i personbilar, husvagnar och mindre båtar, samt som kompletterande släckare i villa, lägenhet eller större båt.

När du köper en brandsläckare från Housegard så kan du registrera dig och ta del av Housegards trygghetsgaranti. Läs mer om det längst ner på sidan. 

399,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om brandsläckare

Brandsläckare  

Det finns olika typer av brandsläckare, varav pulversläckare, skumsläckare, koldioxidsläckare och vattensläckare är de vanligaste. Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den ska placeras, och vem som ska använda brandsläckaren. Dessa faktorer avgör vilken typ av släckmedel, samt vilken mängd släckmedel, dvs storlek på släckaren, som är lämpligast.

En mindre pulversläckare med 2 kg pulver passar utmärkt som komplement till en 6 kg pulverbrandsläckare i hemmet, eller för att släcka småbränder i bilen, garaget, båten, husvagnen eller sommarstugan.

Lär dig mer om de olika typer av brandsläckare, effektivitetsklassningen av brandsläckare, SS-EN 3 samt färgval och mycket mer i vår guide om brandsläckare.

  

Produktegenskaper för Housegard 2 kg pulversläckare

  • Användningsområden: Den här släckaren är väl anpassade för fordon som husvagn, privatbil, mindre lastbil och arbetsfordon. Självklart så ingår också väggfäste i förpackningen!
  • Brandklass: ABC
  • Släckmedel: Pulver
  • Storlek: 2 kg
  • CE-märkt och godkänd enligt SS-EN3 med effektklassningen 13A 89B C
  • Rekommenderat intervall för översyn: 5 år
  • Två (2) års garanti mot material- och tillverkningsfel
  • Färg: Röd

ABC-pulversläckare kan användas mot brand i fasta organiska material (trä, papper, osv), vätskor (t ex bensin och olja), samt gas och elektrisk utrustning.

 

Housegards trygghetsgaranti 

Housegards trygghetsgarantiOm olyckan är framme och du tvingas använda din Housegard brandsläckare inom 5 år från köptillfället, så får du en helt ny brandsläckare av Housegard. Garantivillkor: Du har råkat ut för en brand, har anmält branden till ditt försäkringsbolag och har sedan tidigare  registrerat dig för Housegards trygghetsgaranti.

  

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Brandklass A B C
Släckmedel Pulver
Innehåll 2 kg
Släckeffekt 13A 89B C
Certifierat enligt SS-EN 3 - Brandsläckare
Godkännanden CE
Höjd (mm) 380
Längd (mm) 120
Färg Röd
Produktvikt (kg) 4.5000

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?