Puck med lås och nycklar till containerlås TSR-2FIXX Klass 5

Puck med lås och nycklar till containerlåset TSR-2FIXX är en ersättningsprodukt om man redan har grundplattorna installeradd.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras hänglåsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Specialpris 4 796,00 kr Ordinarie pris 5 995,00 kr

Lagervara

Produktegenskaper för containerlås Trans-Safety Locks

• Containerlåset TSR-2FIXX är testat och certifierat av Stöldskyddsföreningen (SSF) och Svenska Brand & Säkerhetscertifiering AB (SBSC).
  • Alla detaljer inklusive muttrar och gängbultar är i rostfritt stål
  • Låsningen med ABLOY Protec cylinder
  • 3 st nycklar och nyckelkort medföljer

Mått

• Låsmekanismen
    • Diameter 94 mm
    • Höjd 45 mm

Leveransinnehåll

• 1 st låskåpa ("Pucken")
  • 1 st ABLOY Protec2 låscylinder
  • 3 st ABLOY Protec2 nycklar med ABLOY key card

Detta containerlås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt containerlås, eller flera containerlås där varje hänglås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, containerlås levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera containerlås där samtliga beställda containerlås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler ABLOY lås med ABLOY Protec2 låsning och vill köpa till containerlås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABLOY Protec2-nyckelnummer.

Vänligen observera att vid beställning av containerlås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas containerlåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Containerlås
Certifierat stöldskydd SSF 1051 - Låsbom