Portabel batteriladdare GP PowerBank T20B 20.000 mAh - Grå

GP PowerBank T20B är kraftig nog att ladda en laptop (som laddas med USB-C) och stödjer den senaste standarden Quick Charge 4+ samt PD laddning på hela 65W. Det gör att du kan ladda allt från din telefon till din laptop med lägsta möjliga laddtid.

Specialpris 796,00 kr Ordinarie pris 995,00 kr
 
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Om portabla batteriladdare

Batteriguiden  

I takt med att våra liv digitaliseras allt mer, blir vi mer och mer beroende av ha fungerande mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror och andra elektroniska enheter. En portabel batteriladdare kan ladda upp dina enheter flera gånger om, var du än är. En portabel batteriladdare handlar därför dels om bekvämlighet, men också om säkerhet om du behöver slå larm, få larm eller öppna ett digitalt lås, för att ge några exempel.

I vår guide om batterier hittar du utförlig information om olika batterityper, batteristorlekar samt praktiska tips kring lagring med mera.

Om batterier

Batteriguiden

Vill du lära dig mer om olika batterityper, elektrokemiska ämnen, amperetimmar, rätt laddning av batterier och annat viktigt kring engångs- och uppladdningsbara batterier? Läs mer i vår guide om batterier.

Produktegenskaper för GP PowerBank T20B 20.000 mAh

Med en hög kapacitet på 20 000mAh kan du ladda de flesta av dina prylar flera gånger innan den får slut på kraft. För att ytterligare underlätta för dig kan T20B ladda upp till två prylar samtidigt och kan till och med ladda upp sig själv samtidigt som den laddar andra prylar. Som batteriexperter vet vi på GP hur viktigt det är att du laddar så säkert som möjligt. Därför har vi byggt in en mängd olika säkerhetsfunktioner som förhindrar den från att överhettas eller kortslutas.

 

Säkerhetsfunktioner i portabel batteriladdare från GP PowerBank

Ett batteri är ingen leksak och felaktig hantering kan få tråkiga konsekvenser. Därför är samtliga litiumceller som används i GP PowerBank godkända enligt UN38.3, vilket betyder att de är säkra att använda under flyt- och båttransport. De är också CE-märkta och uppfyller alla EES-krav. Dessutom har alla GP PowerBanks inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar laddaren (PowerBank), enheten som laddas (t ex din mobiltelefon) och framförallt användaren. 

 • Överströmsskydd
  Om enheten som laddas drar för mycket ström från PowerBank så kan både din laddare och din enhet skaddas. För att förhindra detta har alla GP PowerBanks ett överstänningsskydd som stoppar laddaren för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.
 • Kortslutningsskydd
  Vid en kortslutning uppstår en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka stor skada på både enheten som laddas och PowerBank. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddningen att avbrytas för att förhindra att PowerBank eller enheten som laddas överhettas eller tar eld.
 • Övertemperatursskydd
  När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd som säkerställer att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning. 
 • Låg- och överspänningsskydd
  En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. GP PowerBanks har försetts med en en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.
 • Stötsäker
  Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet,vilket i sin tur kan skada både laddaren och enheten som ska laddas. Om man har otur kan det även resulterar i att batteriet tar eld eller exploderar. Cellerna i GP PowereBank är testade och godkända för att klara stötar och fall.

 

Teknisk information

 • Kapacitet 20.000 mAh
 • Ingång: USB-C - DC 3A/5V, 3A/9V, 3A/12V, 3A/15V, 3.25A/20V (65W max.)
 • Utgång: Två USB-utgångar:
  USB-A - DC 3A/5V, 3A/9V, 2.25A/12V (27W Max.)
  USB-C - DC 3A/5V, 3A/9V, 3A/12V, 3A/15V, 3.25A/20V (65W Max.)
 • Dimension: 188 x 112 x 30 mm
 • Inbyggda säkerhetsfunktioner
Specifikation
Leveranstid Lagervara
Varumärke GP Batteries
Garanti 2 år
Batteriets elektrokemiska ämne Lithium-Ion (Li-Ion)
Certifikat CE
Batteriet passar till Smartphones, Surfplattor, Bluetooth-hörlurar, Portabla högtalare, GoPro, Digitalkamera, Spelcontroller , Handhållna spel, Radiostyrt
Uppladdningsbart batteri Ja
Batteristorlek Portable Powerbank
Batterispänning i Volt (V) 3,7 V
Batterikapacitet i mAh 20000
Antal USB utgångar 2
Färg Svart
Produktvikt (kg) 0.41
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Portabel batteriladdare GP PowerBank T20B 20.000 mAh - Grå
Your Rating