Portabel batteriladdare GP PowerBank Voyage 2.0 med 10.000 mAh - Orange

GP Portable PowerBank Yolo 10400 Svart är den mest kraftfulla laddaren i PowerBank Yolo-serien med en batterikapacitet på 10.400 mAh, och klarar av att ladda din mobiltelefon i minst fyra omgångar innan du behöver ladda den igen. 

Specialpris 476,00 kr Ordinarie pris 595,00 kr
 
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Om portabla batteriladdare

 Batteriguiden  

I takt med att våra liv digitaliseras allt mer, blir vi mer och mer beroende av ha fungerande mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror och andra elektroniska enheter. En portabel batteriladdare kan ladda upp dina enheter flera gånger om, var du än är. En portabel batteriladdare handlar därför dels om bekvämlighet, men också om säkerhet om du behöver slå larm, få larm eller öppna ett digitalt lås, för att ge några exempel.

I vår batteriguide hittar utförlig information om olika batterityper, batteristorlekar samt praktiska tips kring lagring med mera.

 

Produktegenskaper för GP PowerBank Yolo 10.400 mAh

GP PowerBank Yolo är en serie laddare som lämpar sig för att täcka det vardagliga behovet. Yolo finns i tre storlekar för att tillgodose olika laddbehov och är framtagen för skolungdomar och generationen som växer upp med en mobiltelefon som en självklar del av livet. 

Denna model har en kapacitet på 10.400 mAh vilket räcker för att ladda en mobiltelefon minst fyra gånger.

 

Laddar din smartphone    Laddar din surfplatta    Laddar dina hörlurar    Laddar dina spelkontroller    Laddar din spelkonsol    Laddar din GoPro    Laddar dina fjärrkontroller

 

Säkerhetsfunktioner i portabel batteriladdare från GP PowerBank

Ett batteri är ingen leksak och felaktig hantering kan få tråkiga konsekvenser. Därför är samtliga litiumceller som används i GP PowerBank godkända enligt UN38,3, vilket betyder att de är säkra att använda under flyt- och båttransport. De är också CE-märkta och uppfyller alla EU-krav. Dessutom har alla GP PowerBanks inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar laddaren (PowerBank), enheten som laddas (t ex din mobiltelefon) och framförallt användaren. 

Överströmsskydd
Om enheten som laddas drar för mycket ström från PowerBank så kan både din laddare och din enhet skaddas. För att förhindra detta har alla GP PowerBanks ett överstänningsskydd som stoppar laddaren för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Kortslutningsskydd
Vid en kortslutning uppstår en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka stor skada på både enheten som laddas och PowerBank. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddningen att avbrytas för att förhindra att PowerBank eller enheten som laddas överhettas eller tar eld.

Övertemperatursskydd
När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd som säkerställer att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning. 

Låg- och överspänningsskydd
En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. GP PowerBanks har försetts med en en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Stötsäker
Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet,vilket i sin tur kan skada både laddaren och enheten som ska laddas. Om man har otur kan det även resulterar i att batteriet tar eld eller exploderar. Cellerna i GP PowereBank är testade och godkända för att klara stötar och fall.


Teknisk information

 • Batterityp: Lithium-Ion laddningsbar 3,7 V 10.400 mAh
 • Ingång: 5V DC 2.0 A (via micro USB port)
 • Utgångar: 
  • 5 V DC 1.0 A
  • 5 V DC 2.1 A
 • Dimension: 210 x 108 x 35
 • Laddar din telefon minst 4 gånger
Specifikation
Leveranstid Lagervara
Garanti 2 år
Batteriets elektrokemiska ämne Lithium Polymer (LiPo)
Certifikat CE
Batteriet passar till Smartphones, Surfplattor, Bluetooth-hörlurar, Portabla högtalare, GoPro, Digitalkamera, Spelcontroller , Handhållna spel, Radiostyrt
Uppladdningsbart batteri Ja
Batteristorlek Portable Powerbank
Batterispänning i Volt (V) 3,7 V
Batterikapacitet i mAh 10000
Antal USB utgångar 2
Färg Orange
Produktvikt (kg) 0.3
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Portabel batteriladdare GP PowerBank Voyage 2.0 med 10.000 mAh - Orange
Your Rating