JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Portabel batteriladdare GP PowerBank Voyage 10.000 mAh Silver

manufacturer

GP PowerBank Voyage 10000 är en kraftfull laddare som tillåter dig att ladda din smartphone upp till fyra gånger innan den behöver laddas om. Den har två portar som gör det möjligt att ladda två enheter samtidigt samt en böjd och en platt sida, designad för att du ska kunna ladda och prata samtidigt.

545,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om portabla batteriladdare

 Batteriguiden  

I takt med att våra liv digitaliseras allt mer, blir vi mer och mer beroende av ha fungerande mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror och andra elektroniska enheter. En portabel batteriladdare kan ladda upp dina enheter flera gånger om, var du än är. En portabel batteriladdare handlar därför dels om bekvämlighet, men också om säkerhet om du behöver slå larm, få larm eller öppna ett digitalt lås, för att ge några exempel.

I vår batteriguide hittar utförlig information om olika batterityper, batteristorlekar samt praktiska tips kring lagring med mera.

 

Produktegenskaper för GP PowerBank Voyage 10.000 mAh

GP PowerBank Voyage är en serie bärbara batteriladdare som med ett tåligt metallhölje och genomtänkt design är väl anpassad för livets alla resor, korta som långa. Med en kapacitet på hela 10.000 mAh är denna modell mycket kraftfull och det möjligt att hålla båda vuxna och barnen nöjda utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut, vart man än är på väg.

Laddar din smartphone    Laddar din surfplatta    Laddar dina hörlurar    Laddar dina spelkontroller    Laddar din spelkonsol    Laddar din GoPro    Laddar dina fjärrkontroller

 

Säkerhetsfunktioner i portabel batteriladdare från GP PowerBank

Ett batteri är ingen leksak och felaktig hantering kan få tråkiga konsekvenser. Därför är samtliga litiumceller som används i GP PowerBank godkända enligt UN38,3, vilket betyder att de är säkra att använda under flyt- och båttransport. De är också CE-märkta och uppfyller alla EU-krav. Dessutom har alla GP PowerBanks inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar laddaren (PowerBank), enheten som laddas (t ex din mobiltelefon) och framförallt användaren. 

Överströmsskydd
Om enheten som laddas drar för mycket ström från PowerBank så kan både din laddare och din enhet skaddas. För att förhindra detta har alla GP PowerBanks ett överstänningsskydd som stoppar laddaren för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Kortslutningsskydd
Vid en kortslutning uppstår en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka stor skada på både enheten som laddas och PowerBank. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddningen att avbrytas för att förhindra att PowerBank eller enheten som laddas överhettas eller tar eld.

Övertemperatursskydd
När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd som säkerställer att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning. 

Låg- och överspänningsskydd
En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. GP PowerBanks har försetts med en en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Stötsäker
Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet,vilket i sin tur kan skada både laddaren och enheten som ska laddas. Om man har otur kan det även resulterar i att batteriet tar eld eller exploderar. Cellerna i GP PowereBank är testade och godkända för att klara stötar och fall.


Teknisk information

  • Kapacitet 10.000 mAh
  • Ingång: 5V DC 2 A (via micro USB port)
  • Utgång: Två USB-utgångar:
    5V DC 2,1 A
    5V DC 1 A
  • Dimension: 200 x 112 x 30 mm
  • Inbyggda säkerhetsfunktioner

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Batteristorlek Portable Powerbank
Passar till Smartphones, Surfplattor, Bluetooth-hörlurar, Portabla högtalare, GoPro, Digitalkamera, Spelcontroller , Handhållna spel, Radiostyrt
Uppladdningsbart batteri Ja
Batteriets elektrokemiska ämne Lithium Polymer (LiPo)
Batterispänning i Volt (V) 3,7 V
Batterikapacitet i mAh 10000 mAh
Antal USB utgångar 2
Godkännanden CE
Färg Silver
Produktvikt (kg) 0.3750