Oval enkelcylinder ASSA d12 1203

Oval enkelcylinder d12 1203 med kopieringsskydd för montage på insidan av ytterdörrar.

ASSA d12 är en patenterad cylinderserie och rekommenderas till privatbostäder, kontor och lokaler med högfrekvent användning.

Vid beställning uppge önskat låsningsalternativ (lika låsningolika låsning och befintlig låsning). Läs mer om de olika låsningsalternativen och villkoren nedan.

Från 460 kr Ordinarie pris 575 kr

Maximalt antal tecken: 11

- +
  • Lagervara med omgående leverans

Användningsområde för oval cylinder ASSA d12-1203

ASSA d12 1203 är en oval låscylinder med kopieringsskydd för låsning av insidan av dörrar.

I äldre dörrar kan det finnas ovala låscylindrar även på utsidan av ytterdörren, observera dock att en oval cylinder inte ingår i en godkänd låsenhet enligt säkerhetsklass 3, vilket behövs om man har särskilda låskrav i sina försäkringsvillkor. I så fall behövs runda säkerhetscylinder, till exempel d12-1212 eller d12-1312.

Om ASSA d12-cylinderserien

Användningsområde
ASSA d12 är en patenterad cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter.ASSA d12 1200-serien är patentskyddad vilket ger ett skydd mot obehörig kopiering av nycklar.

Egenskaper

• Certifierad i klass 3 enligt SS 3522 och i Grade 6 enligt EN 1303.
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

ASSA d12-serie

Förpackningsinnehåll

• 1 st. cylinder ASSA d12 1203
  • 3 st. nycklar ingår. Köp till extra nycklar.
  • 1 st. kodbricka med nyckelnummret
  • 2 st. cylinderskruvar
  • 2 st. cylinderskruvar (träskruv)

Denna ASSA d12-låscylinder kan fås med nedanstående låsningsalternativ:

• Lika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA d12-serien som ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera låscylindrar eller lås med lika låsning ingår tre (3) nycklar, oavsett hur många lås eller låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA d12-serien med olika nycklar till varje låscylinder eller lås, bör du välja alternativet "Olika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera lås eller låscylindrar med olika låsning ingår tre (3) nycklar per låscylinder eller lås.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler lås eller låscylinder i ASSA d12-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA d12-nycklar i de nya låscylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt unika ASSA d12-nyckelnummer vid beställning. Observera att du måste ha den blåa ASSA d12 plastnyckeln med ditt 10- eller 11-siffriga nyckelnummer till hands. Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.

Vänligen observera

• Vid val av lika låsning eller befintlig låsning tillverkas låscylindrarna utifrån din beställning, vilket innebär dels en något längre leveranstid på ca 10 arbetsdagar, dels att ångerrätten inte gäller i enlighet med §5 i våra köpvillkor.
  • Det är inte möjligt att beställa låscylindrar med lika låsning och befintlig låsning samtidigt, t ex genom att välja "Lika låsning" och sedan ange ett nyckelnummer under "Befintlig låsning". Har du gjort dessa två val, hanterar vi din beställning som befintlig låsning.
  • Du kan lämna orderkommentar i kassan om du önskar specificera din beställning.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig.

Produkt certifierad enligt SS-EN 1303 - Låscylindrar, SS 3522 - Dörrlås
Cylindertyp Oval enkelcylinder