Oval dubbelcylinder ASSA Basic 1302 utan kopieringsskydd

Rating:
0% of 100

ASSA Basic 1302 är en oval dubbelcylinder utan kopieringsskydd, bestående av en oval cylinder till insidan och en oval cylinder till utsidan av dörren, för montage på innerdörrar samt balkong- och altandörrar.

Vänligen ange önskad ytbehandling och låsningsalternativ nedan. Önskar du beställa flera olika låscylindrar i ASSA 1300-serie med lika låsning, vänligen ange det på samtliga låscylinder.

Läs mer om de olika låsningsalternativen och villkoren nedan.

Ordinarie pris 692,00 kr Från 692,00 kr 553,60 kr

Max: 6 tecken

Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar

Om låscylinder

Låscylinder

I Skandinavien finns i huvudsak två olika cylindertyper; ovala låscylinder samt runda låscylinder. Låscylinder finns av monteringsskäl i två utförande; till utsidan och till insidan. Därutöver finns andra cylindertyper som Europacylinder, tryckcylinder, Snowman-cylinder samt specialcylinder.

Vill du lära dig mer om låscylinder, till exempel vilka olika typer av låscylinder som finns och till vilka användningsområden, hur en låscylinder monteras och vilken tillbehör som kan behövas, till exempel cylinderringar och cylinderförlängare, läs gärna vår guide om låscylinder.

Användningsområde för oval cylinder ASSA Basic 1302

ASSA Basic 1302 är en oval dubbelcylinder UTAN kopieringsskydd, bestående av en oval enkelcylinder för utsidan ASSA Basic 1301 samt en oval enkelcylinder för insidan ASSA Basic 1303.

I äldre dörrar kan det finnas ovala låscylindrar även på utsidan av ytterdörren, observera dock att en oval cylinder inte ingår i en godkänd låsenhet enligt säkerhetsklass 3, vilket behövs om man har särskilda låskrav i sina försäkringsvillkor. I så fall behövs runda säkerhetscylinder, till exempel ASSA Basic 1212 eller ASSA Basic 1312.

Om ASSA Basic 1300-cylinderserien

ASSA Basic 1300 är en cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad, föreningsliv, näringsverksamhet med mera, som rekommenderas till låsning av alla typer dörrar inom dessa verksamheter. ASSA Basic 1300-serien har inget skydd mot obehörig kopiering av nycklar, önskas kopieringsskydd se ASSA d12 serien. ASSA Basic 1300-serien kan kombineras med ASSA Basic 0300-serien där krav på godkänd låsenhet inte ställs.

Egenskaper

• Uppfyller fordringar enligt SS 3522, klass 3/ EN1303 grade 6, grade 2
  • Ingår i av försäkringsbolag godkänd låsenhet.
  • Angreppsskyddad.
  • Dyrk- och manipulationsskyddad.
  • Stiftcylinder med 6 spärrelement.
  • Kan kombineras med ASSAs hänglåssortiment.

Förpackningsinnehåll

• 1 st. oval cylinder till utsidan ASSA Basic 1301
  • 1 st. oval cylinder till insidan ASSA Basic 1303
  • 3 st. nycklar ingår.
  • Köp till extra nycklar

Cylinderskruvar ingår ej. Köp till cylinderskruvar.

Denna ASSA Basic-låscylinder kan fås med nedanstående låsningsalternativ:

• Lika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA Basic-serien som ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera låscylindrar eller lås med lika låsning ingår tre (3) nycklar, oavsett hur många lås eller låscylindrar du beställer.
  • Olika låsning: Om du vill beställa flera låscylindrar eller lås i ASSA Basic-serien med olika nycklar till varje låscylinder eller lås, bör du välja alternativet "Olika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan. Vid beställning av flera lås eller låscylindrar med olika låsning ingår tre (3) nycklar per låscylinder eller lås.
  • Befintlig låsning: Har du redan en eller fler lås eller låscylinder i ASSA Basic-serien och vill kunna använda dina befintliga ASSA Basic-nycklar i de nya låscylindrarna också? Då bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt unika ASSA Basic 1300-nyckelnummer (6 bokstäver).  Vid beställning av befintlig låsning ingår inga nycklar.

Vänligen observera

• Vid val av lika låsning eller befintlig låsning tillverkas låscylindrarna utifrån din beställning, vilket innebär dels en något längre leveranstid på ca 10 arbetsdagar, dels att ångerrätten inte gäller i enlighet med §5 i våra köpvillkor.
  • Det är inte möjligt att beställa låscylindrar med lika låsning och befintlig låsning samtidigt, t ex genom att välja "Lika låsning" och sedan ange ett nyckelnummer under "Befintlig låsning". Har du gjort dessa två val, hanterar vi din beställning som befintlig låsning.
  • Du kan lämna orderkommentar i kassan om du önskar specificera din beställning.

Har du frågor kring låsningsalternativen? Kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig.

Leveranstid Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar
Certifikat CE
Produkt certifierad enligt SS 3522 - Dörrlås, SS-EN 1303 - Låscylindrar
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Kopieringsskyddade nycklar Nej
Låssystem ASSA d12 1300
Cylindertyp Oval dubbelcylinder
Cylindern monteras In- och utsidan
Förpackning Utan förpackning
Höjd (mm) 35
Bredd (mm) 20
Längd (mm) 31
Du recenserar:Oval dubbelcylinder ASSA Basic 1302 utan kopieringsskydd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!