Tryggare vardag med rätt säkerhetsprodukter

Som det ledande nordiska försäkringsbolaget har vi sett det mesta som kan gå riktigt snett – i hemmet, i bilen, i båten och när du är på resa. I If Säkerhetsbutik har vi tagit fram många av marknadens bästa säkerhetsprodukter som vi vet hjälper dig att skapa en tryggare och säkrare vardag. Våra egna skadeexperter har granskat och valt ut produkterna, de uppfyller nödvändiga krav på godkännanden och de är noggrant testade för att hålla en hög kvalitet och livslängd.

Det finns många goda skäl att skaffa bra säkerhetsprodukter. Försäkringen kan dessvärre bara ersätta den materiella skadan. Inmateriella skador, olägenheter, fysiska skador eller psykiska besvär, som inbrott, stöld, brand, vattenskador och olyckor ofta medför, får den skadade leva med. Därför rekommenderar vi att fundera på säkerheten i ett större perspektiv - att inte stirra sig blind på försäkringsbolagens krav utan att alltid utgå från sin individuella situation och sitt trygghetsbehov.

Ordspråket 'det är bättre att förekomma än att förekommas' är sällan så passande som när det gäller säkerhetsprodukter. Oftast räcker det nämligen med förhållandevis små investeringar för att förebygga inbrott, stöld, brand, vattenskador och olyckor helt, eller åtminstone avsevärt minimera eventuella påföljder.

If Säkerhetsbutiken erbjuder över 1.000 noga utvalda, högkvalitativa säkerhetsprodukter. If kunder får i regel 20% rabatt på produkternas ordinarie försäljningspriser*.

Men If Säkerhetsbutiken är till för alla! Vi hjälper privatpersoner, företag, föreningar, kommuner och organisationer. Förutom att erbjuda bra produkter till bra priser är vårt mål att erbjuda den absolut bästa tänkbara kundservicen. Besök vår kundserviceportal eller kontakta oss personligen om du har några som helst frågor eller funderingar.

If Säkerhetsbutik

*I undantagsfall kan specialpriser på produkter ger både högre och lägre rabatt än 20%. Produkter med låg marginal, tillvalsprodukter och fraktkostnader är undantagna från rabatten.