JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Ögondusch fickmodell 235 ml Cederroth 7221

manufacturer

Cederroth 7221 är en personlig ögonduschflaska i fickformat, som bekvämt kan bäras i fickan eller i tillhörande hölster, och på så sätt finns den snabbt till hands vid olyckstillfället.

145,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om ögondusch

Ögondusch  

Vid en olycka är det viktigt att påbörja sköljningen inom de första sekunderna. Det är också viktigt att skapa en effektiv sköljning, med ett rikligt flöde av vätska. Vätskan bör också vara buffrad, dvs. verka neutraliserande på stänk av alkalier (t.ex. lut) och syror (t.ex. batterisyra).

Därför har Cederroth Ögondusch utformats så att den öppnas samtidigt som den vrids ur hållaren, har en ögonkopp som garanterar ett optimalt flöde, och innehåller en sköljvätska med rätt sammansättning.

Cederroth Ögondusch har generellt starkare neutraliserande effekt på stänk av alkalier än på syror. Dessutom finns Cederroth Ögondusch i olika utföranden, med olika tillbehör, som gör att den kan placeras så att den alltid finns lätt tillgänglig och alltid är redo att användas.

 

Om ögondusch Cederroth

Liten lätthanterlig flaska med ergonomisk ögonkopp och generöst flöde av vätska. Snabb och enkel att öppna då den öppnas med ett enda enkelt handgrepp. Vrid och flaskan är öppen!

  • 235 ml steril buffrad isoton koksaltlösning utan konserveringsmedel.
  • För engångsbruk.
  • Hållbarhetstid 4,5 år.
  • Mått: B 6,6 x H 16 x D 4,5 cm

 

 

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
CE märkning Ja
Färg Grön
Produktvikt (kg) 0.2400