Mopedlås ABUS Granit CityChain X-Plus 1060

manufacturer

Mopedlås ABUS Granit CityChain X-Plus är ett godkänt mopedlås. Låset är godkänt av försäkringsbolagen och certifierat av Stöldskyddsföreningen i klass B enligt TFFN 701. Välj önskad längd: 110 cm, 140 cm eller 170 cm.

Detta lås kan fås med låsningsalternativen Lika låsning och Befintlig låsning. Läs mer om låsningsalternativen.

1 695,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för mopedlås ABUS Granit CityChain X-Plus 1060

• Godkänt av SSF och svenska försäkringsbolag för låsning av moped och skoter
  • Kättinglås med integrerat låshus och dyrksäker X-Pluscylinder
  • Granithårda sexkantiga länkar med 9 mm diameter
  • Klädd med nylontextil för att inte repa och för att vara smidig

Detta ABUS mopedlås kan fås med följande låsningsalternativ:

• Lika låsning, vilket innebär att flera samtidigt beställda lås kommer att kunna öppnas med en och samma nyckel.
  • Befintlig låsning, vilket innebär att låset tillverkas efter dina redan befintliga ABUS X-Plus nycklar. Väljer du detta låsningsalternativ, behöver du ange ditt befintliga ABUS X-Plus nyckelnummer ovan. Observera att det inte är möjligt att tillverka ett ABUS X-Plus lås utifrån de enklare ABUS Plus nycklarna.

Vid beställning av lås med lika eller befintlig låsning tillverkas låsen efter dina nycklar, leveranstiden är då ca 2-3 veckor och det är inte möjligt att ångra köpet.

Har du frågor kring dessa låsningsalternativ? Kontakta i så fall vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Omgående
Låstyp Kättinglås
Säkerhetsklass Klass B
Stöldskydd certifierat enligt TFFN 701
Diameter på kätting/vajer/bygel 9 mm
Låssystem ABUS X-Plus
ABUS Säkerhetsklass Maximum Level 15
Testinstitut Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, International ABUS Guarantee of Quality, Tyskland, ABUS Ice spray testing, Tyskland
Färg Svart

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?