MC-Lås ABUS Granit CityChain X-Plus 1060

MC-Lås ABUS Granit CityChain 1060 X-Plus är ett godkänt mopedlås där låskedjan, låshuset och de bärande delarna är tillverkade av specialhärdat stål. Den sexkantiga kedjan är 10 mm tjock och levereras med en textilslang som skyddar mot lackskador. ABUS Granit CityChain 1060 X-Plus är även utrustat med patenterad ABUS Power Cell-teknik, som ger extra skydd mot slag och vridning, samt ABUS Power Link-teknik, som gör det möjligt att ansluta kedjan direkt till det Power Cell Tandade överdraget för låskistan som skyddar mot våldsamma uppbrytningsförsök.

Låset är godkänt av försäkringsbolagen och certifierat av Stöldskyddsföreningen (SSF) i klass C enligt TFFN 701. Välj önskad längd: 110 cm, 140 cm eller 170 cm.

Du kan välja låsningsalternativen lika låsning och befintlig låsning nedan. Om du inte gör ett aktivt val levereras låsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Från 1 276 kr Ordinarie pris 1 595 kr

Maximalt antal tecken: 7

• Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar

Produktegenskaper för MC-Lås ABUS Granit CityChain 1060 X-Plus

• Godkänt av SSF och svenska försäkringsbolag för låsning av motorcykel,moped och skoter
  • Kättinglås med integrerat låshus och dyrksäker X-Pluscylinder
  • Extra nycklar kan beställas här.
  • Kedjan, huset och de bärande delarna av låsmekanismen är tillverkade av specialhärdat stål
  • Granithårda sexkantiga länkar med 10 mm diameter
  • Klädd med textilslang för att inte repa och för att vara smidig
  • Patenterad ABUS Power Cell-teknik ger extra skydd mot slag och vridning
  • Patenterad ABUS Power Link-teknik möjligör anslutningen till den Power Cell-andade överdraget för låskistan så den skyddas mot våldsamma uppbrytningsförsök
  • ABUS X-Plus Cylinder för ytterst effektivt skydd mot manipulation som t ex dyrkar
  • Loc för nyceklhålet som skyddar mot smuts

Om ABUS X-Plus

ABUS X-Plus Keycard

ABUS X-Plus är en patenterad låsmekanism som erbjuder över 250.000 låskombinationer och försvårar manipulation som picking, för högsta säkerhet. ABUS X-Plus är mer användarvänlig och ger mindre slitage än ABUS Plus låsmekanismen.

Med medföljande ABUS X-Plus Code Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra ABUS X-Plus hänglås, cykellås, mopedlås, MC-lås samt bultlås med samma låsning.

Observera att ABUS X-Plus inte är kompatibel med ABUS Plus.

Detta mopedlås från ABUS med ABUS X-Plus låsning kan fås med följande låsningsalternativ:

• Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt mopedlås, eller flera mopedlås där varje mopedlås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, mopedlås levereras som standard alltid med olika låsning.
  • Lika låsning: Om du önskar beställa flera mopedlås där samtliga beställda mopedlås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
  • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler ABUS lås med ABUS X-Plus låsning och vill kunna öppna detta mopedlås med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan och ange ditt befintliga 6-siffriga ABUS X-Plus nyckelnummer. Observera att befintlig låsning endast fungerar om ditt befintliga ABUS X-Plus nyckelnummer börjar med "X" följt av 6 siffror.

Vänligen observera att vid beställning av mopedlås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas cykellåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Leveranstid Lagervara, leverans inom 2-5 arbetsdagar
Tillverkningsland Tyskland
Låstyp Kättinglås
Säkerhetsklass Klass C
Stöldskydd certifierat enligt TFFN 701 - Motorcykellås
Låssystem ABUS X-Plus
ABUS Säkerhetsklass 15 - Maximum Level
Diameter på kätting/vajer (mm) 10
Profil Sexkantig
Färg Svart
Du recenserar:MC-Lås ABUS Granit CityChain X-Plus 1060
Kommer det med nycklar till ABUS låsen, vid befintlig låsning?

Ja, till ABUS låsen kommer det med två stycken nycklar även vid befintlig låsning.

Har problem att låsa upp mitt ABUS lås. Det kärvar så nyckeln går ej att vrida tillräckligt långt för att låsa upp låset. Vad kan man göra åt detta?

Lösningen på ditt problem med kärvande nyckel i ditt ABUS lås är i nio fall av tio ABUS smörjande låsspray.

Hur mycket väger mc-låset ABUS Granit CityChain X-Plus 1060 med längd 140 cm?

Hej! MC-låset ABUS Granit CityChain X-Plus 1060 i 140 cm väger exakt 2.65 kg. Mvh, /Magnus

Jag har ett nytt ABUS City Chain 1060 lås. Hur låser man upp med nyckel eller med kort?

ABUS City Chain 1060 låses med ABUS X-Plus nyckel.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!