Mopedlås ABUS CityChain Plus 1010

Mopedlås ABUS CityChain 1010 är godkänt av försäkringsbolagen för låsning av moped och cykel och certifierat av i klass B enligt TFFN 701. Låset finns i längderna 110 cm, 140 cm och 170 cm och har en 9 mm tjock sexkantig kedja med en skyddande textilslang runom för att skydda lacken mot repor. Kedjan, huset och de bärande delarna av låsmekanismen är tillverkade av specialhärdat stål. ABUS CityChain har självklart ett automatiskt lock för nyckelhålet för att skydda mot smuts och korrosion. 

Låsningsalternativ

Detta ABUS Plus lås kan beställas med lika låsning och befintlig låsning , dock endast med andra ABUS Plus lås med 7 siffror. Klicka här för att se vilka ABUS Plus lås som är kompatibla. Om du inte gör ett aktivt val nedan levereras låsen med olika låsning. Läs mer om de olika låsningsalternativen nedan.

Ordinarie pris 1 535,00 kr Från 1 535,00 kr 1 228,00 kr

Max: 7 tecken

 
 • Produkten rekommenderas av If
 • Kompetent kundservice
 • 15 dagars öppet köp
Lagervara

Produktegenskaper för mopedlås ABUS Granit CityChain 1010

 • Certifierat enligt TFFN 701 i klass B, rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) till låsning av moped och cykel
 • Kättinglås med integrerat låshus och dyrksäker ABUS Plus-cylinder
 • Extra nycklar kan beställas här.
 • Kedjan, huset och de bärande delarna av låsmekanismen är tillverkade av specialhärdat stål
 • Granithårda sexkantiga länkar med 9 mm diameter
 • Klädd med textilslang för att inte repa och för att vara smidig
 • ABUS Plus Cylinder för ytterst effektivt skydd mot manipulation som t ex dyrkar
 • Lock för nyckelhålet som skyddar mot smuts

 

Om ABUS Plus

ABUS Plus Keycard

ABUS Plus är en patenterad låsmekanism som erbjuder över 250 000 låskombinationer och försvårar manipulation som picking, för högsta säkerhet.

Med medföljande ABUS Plus Code Card är det möjligt att efterbeställa nycklar till detta lås, samt att beställa andra ABUS Plus hänglås, cykellås, mopedlås, MC-lås samt bultlås med samma låsning.

Observera att ABUS Plus inte är kompatibel med ABUS X-Plus och att ABUS Plus finns i två varianter; med 6 siffor (cykellås) och med 7 siffror (mopedlås, mc-lås samt hänglås). Endast ABUS Plus lås med samma antal siffror är kompatibla till varandra. ABUS Granit CityChain 1010 har 7 siffror.

 

Låsningsalternativ

Info  

Detta mopedlås från ABUS med ABUS Plus låsning kan fås med följande låsningsalternativ:

 • Olika låsning: Om du vill beställa ett enskilt mopedlås, eller flera mopedlås där varje mopedlås ska ha en egen uppsättning nycklar, behöver du inte göra ett aktivt val under "Låsningsalternativ" ovan, mopedlås levereras som standard alltid med olika låsning.
 • Lika låsning: Om du önskar beställa flera mopedlås där samtliga beställda mopedlås ska kunna öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Lika låsning" under "Låsningsalternativ" ovan.
 • Befintlig låsning: Om du redan har ett eller fler liknande ABUS lås med ABUS Plus låsning och vill köpa till mopedlås som kan öppnas med samma nyckel, bör du välja alternativet "Befintlig låsning" under "Låsningsalternativ" ovan, och ange ditt ABUS Plus nyckelnummer. 

Vänligen observera att vid beställning av cykellås med lika låsning och befintlig låsning tillverkas cykellåsen utifrån din beställning. Leveranstiden är ca 2-3 veckor och i enlighet med våra köpvillkor är det inte möjligt att ångra köpet.

Kommentarer eller önskemål kring din beställning kan du lämna i kassan. Har du ytterligare frågor kring låsningsalternativen eller din beställning, kontakta i så fall gärna vår kundservice, vi hjälper dig gärna.

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Varumärke ABUS
Garanti 1 år
Låstyp Kättinglås
Godkänd Ja
Certifierat stöldskydd TFFN 701 - Motorcykellås
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
ABUS Säkerhetsklass 12 - Maximum Level
Låssystem ABUS Plus med 7 siffror
Diameter på kätting/vajer (mm) 9
Färg Svart
Säkerhetsklass Klass B
Produktvikt (kg) 2.400
Kommer det med nycklar till ABUS låsen, vid befintlig låsning?
Ja, till ABUS låsen kommer det med två stycken nycklar även vid befintlig låsning.
Mitt ABUS lås med Plus-låsning är trögt när jag låser och låser upp. Vad ska jag göra?
Hej! En PLUS cylinder är något trögare en traditionell cylinder, tack vara den väldigt säkra konstruktionen. Det kommer att bli något lättare ju mer låset används, men känns det väldigt trögt så går det bra att spraya med ABUS låsspray. Om det fortfarande...
Kan man använda Mopedlås ABUS CityChain 1010 som cykellås för dyrare cyklar?
Självklart, det går alldeles utmärkt att använda Mopedlås ABUS CityChain 1010 till cyklar.
Jag har ett nytt ABUS City Chain 1060 lås. Hur låser man upp med nyckel eller med kort?
ABUS City Chain 1060 låses med ABUS X-Plus nyckel.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Mopedlås ABUS CityChain Plus 1010
Your Rating