Miljödekal "Tidningar" Systemtext

Självhäftande miljödekal "Tidningar". Vänligen välj önskad storlek nedan.

Ordinarie pris 65,00 kr Från 65,00 kr 52,00 kr

Lagervara

Om miljödekaler

Miljödekaler

Det finns ett stort antal olika skyltar såsom förbudsskyltar, påbudsskyltar, varningsskyltar, nödskyltar, brandskyltar, informationsskyltar med mera.

Miljödekaler är ensidiga självhäftande skyltar i vädertålig plast, som informerar om vilken sort avfall får slängas. Perfekt för företag och bostadsföreningar samt andra typer av föreningar som har någon form av sopsortering.

I vår guide om skyltar kan du läsa mer om de olika typer av skyltar, skyldigheter som arbetsgivare och fastighetsägare bör känna till, samt några praktiska rad till den som ansvarar för skyltningen.

Om miljödekaler

Miljödekaler

Produktegenskaper för miljödekal "Tidningar"

Dekal är en självhäftande folie för montage på släta ytor.

Leveranstid Lagervara
Typ av skylt Miljödekal