Livboj Baltic LifeSaver

LifeSaver är den nya generationens automatiskt uppblåsbara hästskobojen från Baltic. Om någon falller överbord så tar man bort det grå clipset och kastar i livbojen. Så fort LifeSaver hamnar i sjön så strömmar vattnet in i fodralet och aktiverar sensorn som blåser upp bojen helt automatiskt.

När bojen är uppblåst så sjunker den ned ca en meter under vattenytan och fungerar som ett drivankare som gör att bojen hålls mer still än en traditionell hästskoboj. Den funktionen är ovärderlig när det ligger på en hård vind eller högre vågor eftersom drivankarfunktionen stabiliserar bojen och gör det enklare att nå den.

1 196 kr Ordinarie pris 1 495 kr
+
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Beställningsvara, leverans ca 5-7 arbetsdagar

Om flytutrustning

Flytväst  

Livbojar, hästskobojar, säkerhetsselar och säkerhetslinor utgör viktig kompletterande säkerhetsutrustning på eller vid sjön.

Vill du lära dig mer om flytutrustning såsom flytvästar, räddningsvästar och flytvästar för vattensport? Läs mer om vilka typer av flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är och mycket mer i vår guide om flytutrustning.

Produktegenskaper för hästskoboj Baltic LifeSaver

Baltic LifeSaver är en automatisk uppblåsbar hästskoboj för användning på alla typer av båtar, både stora och små. Om Lifesaver varit uppblåst måste den laddas om med Baltic LifeSaver återuppladdningskit innan den kan användas på nytt. Köp till återuppladdningskitet här!

Det finns också en smart hållare till LifeSaver så att den alltid finns nära till hands och så alla vet var den sitter vid akuta fall. Köp hållare här!

Specifikation
Leveranstid Beställningsvara, leverans ca 5-7 arbetsdagar
Tillverkningsland Sverige
Typ av flytutrustning Livboj
Godkänd Ja
Produkt certifierad enligt EN ISO 12402 - Flytplagg
Uppblåsning av flytväst Automatisk
Flytkraft (i Newton) Ingen klass
Färg Gul
Produktvikt (kg) 0.4
Skriv din egen recension
Du recenserar:Livboj Baltic LifeSaver
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!