Låskätting- och hänglåspaket i klass 5

Detta kätting- och hänglåspaket består av marknadens kraftigaste låskätting från BEMA samt marknadens kraftigaste hänglås Anchor 590-6. Låskätting och hänglås är certifierade och godkända av SBSC i klass 5.

Detta paket utgör därmed det absolut starkaste och säkraste låskätting- och hänglåspaketet på marknaden och lämpar sig till mycket tuffa miljöer med extrem höga säkerhetskrav, till exempel transportbolag, el- och telekombolag samt militär och polis.

Anpassa Låskätting- och hänglåspaket i klass 5
Hänglås Anchor 590-6 Klass 5   + 3 996 kr

* Obligatoriska Fält

Anpassat / Skräddarsytt
Låskätting- och hänglåspaket i klass 5

I Lager

6 016 kr 6 016 kr

• Lagervara med omgående leverans

Paketinnehåll låskätting- och hänglåspaket i klass 5

Låskätting BEMA Exit

Låskättingen BEMA EXIT är provat och uppfyller låsklass 5 enligt normen SSFN 022 och är därmed den absolut starkaste låskättingen på marknaden, utvecklat för de absolut högst ställda kvalitets- och säkerhetskraven. Material och utförande är framprovat för att uppnå bästa möjliga beständighet och skydd mot stöld. Den hårda ytan och sega kärnan samverkar för att ge denna kätting marknadens högsta styrka. En normal elförzinkning klarar inte tuff marin miljö därför har denna kätting ett tre gånger tjockare skikt som dessutom efterföljs av en miljövänlig kromatering för att uppnå bästa möjliga livslängd.

Välj mellan längd 2,0 meter eller 3,0 meter.

Hänglås

Hänglås Anchor Lås 590-6

Anchor Lås 590-6 är ett av de starkaste hänglåsen på marknaden, godkänt och certifierat av SBSC och godkänt i hänglåsklass 5, Grade 6. Hänglåset levereras med en högsäkerhetscylinder från EVVA samt 3 st nycklar.

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Låstyp Låskätting med hänglås
Stöldskydd certifierat enligt SS-EN 12320 - Hänglås, SSFN 014 - Hänglås, SSFN 022 - Kätting
Diameter på kätting/vajer (mm) 14
Profil Åttakantig
Ytbehandling Förkromad
Produktvikt (kg) 0
Du recenserar:Låskätting- och hänglåspaket i klass 5
Hur står sig denna låskätting och detta hänglås mot en batteridriven vinkelslip?

Hej! Generellt gäller att ingen låskätting och inget hängslås i hela världen är omöjliga att bryta upp, det beror endast på hur stora verktyg som måste användas, hur mycket det få låta och hur lång tid det får ta. Klass 5 är det dock det absolut säkraste...

Går det att kapa låskättingen och hänglåset med kapskiva?

Generellt kan man säga att det inte finns ett absolut skydd och att allt går att forcera, alltså även en kätting eller ett hänglås i klass 4 eller 5. Skyddsnivån handlar därför alltid om följande: Vilka verktyg behövs? Hur mycket ljud uppstår? Hur lång tid tar det?

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!