Låsbart handtag till fönster / altandörr HOPPE London 013VK/93S

Rating:
0% of 100

För dig som vill ha en godkänd låsning på dina fönster och din altandörr är detta HOPPE hantag, i kombination med en ovalcylinder (ingår ej), ett utmärkt alternativ.

Ordinarie pris 555,00 kr Från 555,00 kr 444,00 kr

Lagervara med omgående leverans

Om låsbara handtag till fönster och altandörr

Handtag till fönster och altandörr

Inbrott sker ofta genom fönster och altandörrar utan insyn från gatan eller från grannar, oftast på baksidan av huset. Det vanligaste sättet är att inbrottstjuven slår ett litet hål i fönstret / altandörren för att helt enkelt öppna fönstret / altandörren med handtaget inifrån. Vanliga handtag utan låscylinder ger varken ett bra inbrottsskydd eller en godkänd låsning, om fönstret / altandörren inte kompletteras med ett godkänt fönsterlås.

Ett låsbart handtag är däremot ett effektivt inbrottsskydd, som kan kompletteras med ett fönsterlås om man vill förstärka inbrottsskyddet ytterligare. Man skiljer mellan låsbara handtag och handtag till låsbara spanjoletter.

• Låsbara handtag (låsningen sker i handtaget) som passar till altan- och balkongdörrar med ej låsbar spanjolett.
  • Handtag till låsbara spanjolette (låsningen sker i spanjoletten) som passar till altan- och balkongdörrar med låsbar spanjolett.

Produktegenskaper av HOPPE London 013VK / 93S

I komination med ovalcylinder (ingår ej) är handtaget godkänt av Stöldskyddsförening (SSF) och Svenska Brand och SäkerhetsCertifiering AB (SBSC) enligt standard SS 3620 Klass B.

• Utförande: svängt handtag
  • Material: aluminium
  • Färg: F1 aluminium silverfärgad
  • Hål: oval cylinderhål
  • Sprintmått: 8 mm
  • Sprintlängd: 67 mm
  • Cylinder ingår ej.

Montage

Installation

Dina fönsterhandtag kan bytas ut mot nya snabbt och enkelt. Passande gängskruvar M5. CC-mått mellan skruvarna 67 mm.

1. Vrid befintligt handtag till öppet läge (vågrätt).
2. Lyft täckkåpan lätt och vrid den åt sidan.
3. Lossa skruvningen och ta bort det gamla handtaget.
4. Nu kan du montera ditt nya fönsterhandtag.

Klicka här för instruktionsbild

Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Säkerhetsklass Klass B
Cylindertyp Oval enkelcylinder
Certifierad produkt SS 3620 - Fönsterlås
Låssystem ASSA d12 1200, ASSA d12 1300, ASSA 700
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Ytbehandling Aluminium
Typ av dörr / fönster Altandörr, Fönsterdörr, Fönster
Är "Låsbart handtag till fönster / altandörr HOPPE London 013VK/93S" tillsammans med oval enkelcylinder ASSA d12 1201 en godkänd låsenhet enligt Skyddklass 1 / SSF 200 och uppfyller kraven i SS 3522 klass 3? Tack.

Hej Guido, Svaret är ja. Mvh /Magnus

Du recenserar:Låsbart handtag till fönster / altandörr HOPPE London 013VK/93S
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!