Låsbart fack Robursafe till säkerhets- och värdeskåp

Låsbart fack i 2 mm stålplåt med ett kraftigt bygellås till säkerhetsskåp och värdeskåp från Robursafe. Beställning av detta låsbara fack kan endast ske i samband med beställning av ett säkerhetsskåp eller värdeskåp, eftersom facket monteras i skåpet i fabriken innan leverans. Finns i två höjder, 155 mm och 355 mm.

Specialpris 1 156,00 kr Ordinarie pris 1 445,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Beställningsvara

Produktegenskaper för låsbart fack till säkerhetsskåp och värdeskåp

Låsbart fack i 2 mm kraftig stålplåt och med kraftigt bygellås som monteras innan ditt skåp levereras. Monteras fast i skåpet genom att det borras fast inifrån, vilket gör att det sitter fast bra. Facket kommer endast i vitt och med en höjd av 155 mm eller 355 mm. Bredden och djupet justeras till skåpet du beställt.

 

Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Varumärke Robursafe
Typ av kassaskåp Tillbehör
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Nej
Godkänt brandskydd Nej
Låsning Nyckellås
Färg Vit
Höjd (mm) 2423
Produktvikt (kg) 2.0000
Levereras värdeskåp med dörren avmonterad? Eller måste jag stå på tomtgränsen och fixa med detta?
Samtliga kassaskåp levereras monterat med dörren på. Men dörren är avtagbar för samtliga värdeskåp, säkerhetsskåp och brand- och säkerhetsskåp från Robursafe, vilket innebär att skåpen blir ca 25% lättare när man tagit av dörren.
Monteras låsbart fack i botten eller toppen invändigt i skåpet? Går det att demontera det låsbara facket i efterhand?
Fabriken monterar facket enligt önskemål, antingen i övre delen eller nedre. Eftersom facket är bara skruvat så det är inga problem att demontera eller flytta det vid ett senare tillfälle.
Är dörren avtagbar på detta kassaskåp?
Ja, dörren av avtagbar för samtliga värdeskåp, säkerhetsskåp och S2-skåp från Robursafe. Ca. 25% av vikten försvinner när man tar av dörren.
Hej! Vi funderar på att köpa värdeskåp Robursafe 500 Grade 1 och undrar om skillnaden mellan kodlås Combilock Simplex och Pro? Med vänlig hälsning, Randolph
Det finns flera skillnader mellan Combilock Simplex och Pro: Combilock Simplex har endast två (2) koder (1 masterkod och 1 användarkod) och erbjuder tidsfördröjning. Combilock Pro har hela tio (10) koder (1 masterkod och 9 användarkoder) och erbjuder förutom tidsfördröjning även dualitetsöppning, schemablockering, loggbok och möjlighet att programmera och avläsa kodlåset via ett datorprogram.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Låsbart fack Robursafe till säkerhets- och värdeskåp
Your Rating