JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Kombiförband 10 x 80 cm

manufacturer

Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband. Förbandet fungerar lika bra på alla typer av sår - både i värme, kyla, vått och torrt. 

70,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)


Kombiförbandet är vårt allförband som är kraftigare och bredare än finger-kombiförbandet. Därför passar det bättre till stora sår och blödningar. Med sin bredd på 10 cm ger kombiförbandet ett bra skydd som förband på huvudet eller runt ett knä. Du kan med fördel använda kombi-förband som brännskadeförband, eftersom ytskiktet är så sårvänligt. Kombiförband är också ett suveränt alternativ till plåster, eftersom det sitter så bra även när förbandet blir blött. Tack vare att det inte fäster på huden, gör det heller inte ont att dra bort!

 

Användning

Riv av den bit förband du behöver. Lägg kombiförbandet direkt på det rengjorda såret och linda runt. Värm förbandet med handen i cirka 20 sekunder, så fäster det bättre.

 

Produktfakta

Innehåll: 10 x 80 cm förband i plastförpackning.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Produktvikt (kg) 0.3000

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?