Kassalåda MBG 3

Kassalådorna kan anslutas till de vanligast förekommande PC-baserade butiksdatasystem som finns på marknaden. Kassalådorna går utmärkt att öppna med nyckellås. Våra kassalådor är tillverkade i metall med flyttbara innerfack av slagtålig plast.

Specialpris 1 196,00 kr Ordinarie pris 1 495,00 kr
 
  • Produkten rekommenderas av If
  • Kompetent kundservice
  • 15 dagars öppet köp
Beställningsvara
Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Typ av kassaskåp Kassalåda
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Nej
Godkänt brandskydd Nej
Låsning Nyckellås
Färg Svart
Höjd (mm) 90
Bredd (mm) 350
Djup (mm) 505
Produktvikt (kg) 5.0000
Jag är ny på säkerhetsskåp och vill inför ett köp få rätt förväntningar gällande brandskydd. Jag undrar vad skillnader i brandcertifiering innebär i praktiken mellan 30P, 60P och icke certifierade säkerhets/värdeskåp, dvs det säger mig väldigt lite att något klarar brand i 30min eller 60min. Vad innebär det för de vanligaste scenariona i hemmet? Säg exempel 1) att en lägenhet i ett betonghus har en "standard brand", typ inredning, ytskikt och garderoben som skåpet står i brinner upp. Kommer papper respektive smycken troligen klara sig för de olika skåptyperna? I exempel 2) står skåpet i en trävilla/radhus som brinner ned till grunden, blir det någon skillnad mot exempel 1? Om ni kan hänvisa till mer information är det bara trevligt, hittade inget när jag sökte lite snabbt :)
Hej Edvard, Jag rekommenderar i första hand att läsa vår guide om kassaskåp där vi har sammanställt allt man behöver veta om kassaskåp och framförallt om klassificeringar. Återkom gärna om du har följdfrågor kring brandskydd. Med vänlig hälsning, /...
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Kassalåda MBG 3
Your Rating