JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Inbrottsskyddande säkerhetsspärr SafeE

manufacturer

Med säkerhetsspärren kan du vädra både fönster och dörrar bekvämt och säkert då spärren inte kan öppnas utifrån.

Vid beställning uppge önskad ytbehandling samt utförande för inåtgående eller utåtgående fönster och höger- eller vänsterhängda fönster. Ifall gångjärnen sitter på utsidan av fönstret så ska du kolla utifrån vilken hängning det är och inifrån om det öppnas mot dig eller från dig.

270,00 kr
270,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om vädringsbeslag

Fönsterlås  

Värdringsbeslag gör att man kan ställa upp fönstret för att vädra. Vädringsbeslag kan ha en barnskyddande funktion, som gör det omöjligt för barn att öppna, och även en inbrottsskyddande funktion, som försvårar inbrottsförsök. Vissa fönsterlås har en vädringsfunktion.

Observera dock att vädringsbeslag inte anses som godkänt låsning och inte ersätter godkända fönsterlås eller låsbara handtag. Enligt försäkringsbolagens aktsamhetskrav får vädringsbeslag nattetid stå på glänt endast i det rum du sover i, och dagtid endast om du har tillsyn över bostaden. Läs mer om eventuella krav från försäkringsbolag.

 

Produktegenskaper av inbrottsskyddande säkerhetsanordning från SafeE

Denna säkerhetsspärr från SafeE skyddar mot inbrott och fallolyckor. Finns även i ett godkänt utförande, se barnskyddande. 

  • Finns för utåtgående och inåtgående samt höger- och vänsterhängda fönster och dörrar. Ta reda på om du har vilken modell som passar dina fönster.
  • Unik och kraftig konstruktion, alla delar helt i metall
  • Krävs två (2) manövreringar för att frigöra
  • Lätt att montera och använda
  • Lätt utrymningsbar
  • Färg: Vit och silver

Produktvikt (kg) 0.3000