Hejsan vilker tons tryck hänglåset klarar ? Det spelar ju ingen roll om hänglåset är klass 5, om det inte står emot mer en 10 tons tryck . Det klipper ju en armeringsklipp av enkelt. Vore tacksam för svar Mvh Jag undrar vilken hydraulisk klippkraft de batteridrivna armeringsklipparna har. Det finns ju den informationen på de med sladdd ?? Armeringsklipp BENDOF DC-16M Artikelnummer : 10100005 Hydraulisk klippkraft : 13 Ton Armeringsklipp BENDOF DC-20MX Artikelnr : 10100020 Hydraulisk klippkraft : 15 Ton

Tyvärr har vi ingen information som gör att vi kan svara på dina specifika frågor. 

Det är försäkringsbolagen genom Svensk Försäkring som har tagit fram kraven för olika produkter, som sedan specificeras i olika normer och klasser av bland annat Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och certifieras av Svenska Brand- och Säkerhets Certifiering (SBSC). Den specifika informationen som du efterfrågar är inte tillgänglig och tillverkare har inte informationen heller eller delar den inte med sig tyvärr.

Men som du säkert redan förstått är klass 5 den motståndskraftigaste klassen på marknaden, det finns med andra ord inget bättre skydd (avseende hänglås).

Jag beklagar att vi inte kunde ge dig ett bättre svar. Återkom gärna om vi kan hjälpa dig på ett annat sätt.

Fick du inte svar på din fråga?