Vilken är den bästa flytvästen för en 2,5 månaders bebis på 7 kg? Priset spelar ingen roll. Flytvästen ska vara så säker som möjligt.

Hej Filip,

Till bebisar skulle jag rekommendera räddningsvästen till baby / barn Baltic Bambi Supersoft, av följande anledningar (från produktbeskrivningen):

Bambi Supersoft från Baltic är en av de absolut populäraste modellerna av räddningsvästar för de allra minsta till sjöss. Passformen med den stora kragen med mjukt fleecefoder i nacken gör passformen behaglig och gör också att barnet kan ta en liten tupplur i räddningsvästen utan problem. Förutom att den är behaglig att vistas i så gör kragen att barnets huvud skyddas och gör så att västen snabbt och tryggt vänds till rätt håll i vattnet så barnet får huvudet över vattenytan. 

Bambi tillverkas i färgstarka färger i slitstarkt high-visibility tyg och har en kraftig dragkedja och midjeband med snabbspänne. Grenbandsbyxan kan knäppas i två lägen för bästa passform och Bambi har självklart starka lyfthandtag på kragen. Passar barn mellan 3-12 kg.

https://www.if-sakerhet.se/raddningsvast-baby-barn-baltic-bambi-supersoft-uv-gul.html

Med vänlig hälsning,

/Marc

Fick du inte svar på din fråga?