Är något osäker på lokaliserings- och pausfunktionerna i Fire Angel WST-630-NEU. Om anläggningen larmar trycker man ju på testknappen, varvid de olika enheterna tystnar; men den enhet som upptäckt rök tystnar inte, och kan lokaliseras - korrekt ? Om man trycker på testknappen i standbyläge (inget pågående larm) testas hela systemet, man kan alltså inte "pausa" systemet i förebyggande syfte - korrekt ? Kontrollpanelen har två knappar, hur är funktionen där ? (har tyvärr ingen svensk manual alls på denna...) Vi har flera Fire Angel WST-630-NEU, en värmedetektor och en kontrollpanel WTSL-F-1EU. Går det att få de svenska manualerna för dessa, som PDF eller Word? Tack på förhand Peter

Hej Peter,

Tack för ditt meddelande.

Tyvärr finns inga svenska manualer för FireAngel utan endast några snabbstartguides på svenska, övrig dokumentation är på engelska.

Angående dina frågor:
Om anläggningen larmar trycker man ju på testknappen, varvid de olika enheterna tystnar; men den enhet som upptäckt rök tystnar inte, och kan lokaliseras - korrekt ?
Korrekt

Om man trycker på testknappen i standbyläge (inget pågående larm) testas hela systemet, man kan alltså inte "pausa" systemet i förebyggande syfte - korrekt ?
Korrekt

Kontrollpanelen har två knappar, hur är funktionen där ? (har tyvärr ingen svensk manual alls på denna...) 


Användaranualerna finns på respektive produktsida.

Återkom gärna om du har ytterligare frågor.

Vänlig hälsning,
/Marc

Fick du inte svar på din fråga?