Om If Säkerhetsbutiken

Som det ledande nordiska försäkringsbolaget har vi sett det mesta som kan gå riktigt snett – i hemmet, i bilen, i båten och när du är på resa. I If Säkerhetsbutik har vi tagit fram många av marknadens bästa säkerhetsprodukter som vi vet hjälper dig att skapa en tryggare och säkrare vardag. Våra egna skadeexperter har granskat och valt ut produkterna, de uppfyller nödvändiga krav på godkännanden och de är noggrant testade för att hålla en hög kvalitet och livslängd.

Läs mer om If Säkerhetsbutik.

Finns det någon fysisk If Säkerhetsbutik?
Nej, If Säkerhetsbutik finns endast på webben och produkterna levereras endast via PostNord.
Hur ser jag om jag har fått rabatten?
Rabatten är i regel 20% och visas direkt, man behöver inte göra någonting för att ta del av rabatterna.   Rabatterna baseras på produkternas ordinarie priser. I undantagsfall kan specialpriser på produkter ger både högre och lägre rabatt än 20%. Produkter med låg marginal, tillvalsprodukter och fraktkostnader är undantagna från rabatten.
Hur kommer jag lättast i kontakt med kundservice?
Vi rekommenderar i första hand att kontakta oss via vår kundserviceformulär alternativt genom att skicka ett e-brev till oss på kundservice@if-sakerhet.se. Vi svarar på samtliga kundserviceförfrågningar inom 24 timmar, ofta mycket snabbare. Om du önskar att bli uppringd, vänligen ange det så ringer vi alltid tillbaka.
Hur öppnar jag ett nytt kundkonto?
Det finns två sätt öppna ett kundkonto i If Säkerhetsbutiken. Klicka på "Registrera dig" längst upp till vänster på sidan, eller handla som vanligt och på orderbekräftelse-sidan kan du sedan välja att skapa ett kundkonto utifrån de uppgifter du har lämnat i kassan.
Rabatt på försäkringspremien och krav från försäkringsbolag
Vissa säkerhetsprodukter som spårsändare och rattlås kan ge rabatt på försäkringspremien medan andra säkerhetsprodukter kan vara ett krav fär att försäkringsvillkoren ska gälla. Ta reda på vad som gäller.
Hur gör jag för att logga ut från Mina sidor?
För att logga ut så ​går du in på "Mitt Konto" och sedan till "Kontoinformation", där klickar du på "Sign Out".
Får man rabatt om man har sin mopedförsäkring hos er?
Ja, samtliga If kunder får 20% rabatt i If Säkerhetsbutiken oavsett om man har en barnförsäkring, hemförsäkring, bilförsäkring, båtförsäkring, mc-försäkring, cykelförsäkring, djurförsäkring, reseförsäkring eller mopedförsäkring. Du kan läsa mer om If...
Hej! Vi har idag installerat brand o inbrottsskydd verisure smart alarms i våran villa, kan det göra något billigare premie ?
Hej Jan,Tack för ditt meddelande.If erbjuder inga premierabatter på försäkringen vid installation av larm, tyvärr.Återkom gärna om du har ytterligare frågor.Vänlig hälsning,/Magnus
Hej ska köpa 4 st instickslås för innedörrar från 1958 typ. låshuset är Assa och nyckeln är AUG. Stenman Sweden. Dörrarna är både högerhängda och vänsterhängda. Nyckeln tror jag är 5 mm men vet ej riktigt var jag ska mäta på nyckeln. har varje instickslås unik nyckel?
Man ska mäta nyckelskaftets diameter, som är vanligtvis strax under 5 mm eller 7 mm. Det spelar ingen roll om dörrarna är högerhängda eller vänsterhängda.
Jag har återfunnit ett ”smartdna-hempaket” från 2018 som inte aktiveras. Kan jag göra detta nu och registrera/anmäla märkningarna? Mvh Åke
Ja, det går bra.
Jag företräder en BRF. Vi har 8 MC-platser i garaget och är intresserade av GOLV-/VÄGGHÅLLARE I KLASS 3 ABUS WBA 100 för 820 kr. Kan man få offert/rabatterat pris om man beställer 8? Med vänlig hälsning, Lotta
Som If kund erhåller ni redan 20% rabatt på produkten vilket ger ett mycket fördelaktigt pris. Vi har dessvärre inga marginaler att sänka priset ytterligare.
Fick du inte svar på din fråga?