Om If Säkerhetsbutiken

Rabatt på försäkringspremien

Vissa säkerhetsprodukter som spårsändare och rattlås kan ge rabatt på försäkringspremien.

Finns det någon fysisk If Säkerhetsbutik?

Nej, If Säkerhetsbutik finns endast på webben och produkterna levereras endast via PostNord.

Hur ser jag om jag har fått min If-kund rabatt?

För att utnyttja If-kund rabatten ska du säkerställa att fliken "Visa priser som If-kund" längst upp till höger på sidan är vald. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att kontrollera om kunder som har utnyttjat If-kund rabatten verkligen är If kunder.

Hur kommer jag lättast i kontakt med kundservice?

Vi rekommenderar i första hand att kontakta oss via vår kundserviceformulär alternativt genom att skicka ett e-brev till oss på kundservice@if-sakerhet.se. Vi svarar på samtliga kundserviceförfrågningar inom 24 timmar, ofta mycket snabbare. Om du önskar att bli uppringd, vänligen ange det så ringer vi alltid tillbaka.

Hur öppnar jag ett nytt kundkonto?

Det finns två sätt öppna ett kundkonto i If Säkerhetsbutiken. Klicka på "Registrera dig" längst upp till vänster på sidan, eller handla som vanligt och på orderbekräftelse-sidan kan du sedan välja att skapa ett kundkonto utifrån de uppgifter du har lämnat i kassan.

Får man rabatt om man har sin mopedförsäkring hos er?

Ja, samtliga If kunder får 20% rabatt i If Säkerhetsbutiken oavsett om man har en barnförsäkring, hemförsäkring, bilförsäkring, båtförsäkring, mc-försäkring, cykelförsäkring, djurförsäkring, reseförsäkring eller mopedförsäkring. Du kan läsa mer om If...

Hej! Vi har idag installerat brand o inbrottsskydd verisure smart alarms i våran villa, kan det göra något billigare premie ?

Hej Jan,Tack för ditt meddelande.If erbjuder inga premierabatter på försäkringen vid installation av larm, tyvärr.Återkom gärna om du har ytterligare frågor.Vänlig hälsning,/Magnus

Hej ska köpa 4 st instickslås för innedörrar från 1958 typ. låshuset är Assa och nyckeln är AUG. Stenman Sweden. Dörrarna är både högerhängda och vänsterhängda. Nyckeln tror jag är 5 mm men vet ej riktigt var jag ska mäta på nyckeln. har varje instickslås unik nyckel?

Man ska mäta nyckelskaftets diameter, som är vanligtvis strax under 5 mm eller 7 mm. Det spelar ingen roll om dörrarna är högerhängda eller vänsterhängda.

Jag företräder en BRF. Vi har 8 MC-platser i garaget och är intresserade av GOLV-/VÄGGHÅLLARE I KLASS 3 ABUS WBA 100 för 820 kr. Kan man få offert/rabatterat pris om man beställer 8? Med vänlig hälsning, Lotta

Som If kund erhåller ni redan 20% rabatt på produkten vilket ger ett mycket fördelaktigt pris. Vi har dessvärre inga marginaler att sänka priset ytterligare.

Jag har återfunnit ett ”smartdna-hempaket” från 2018 som inte aktiveras. Kan jag göra detta nu och registrera/anmäla märkningarna? Mvh Åke

Ja, det går bra.

Fick du inte svar på din fråga?