Om If Säkerhetsbutiken

Rabatt på försäkringspremien

Vissa säkerhetsprodukter som spårsändare och rattlås kan ge rabatt på försäkringspremien.

Finns det någon fysisk If Säkerhetsbutik?

Nej, If Säkerhetsbutik finns endast på webben och produkterna levereras endast via PostNord.

Hur ser jag om jag har fått min If-kund rabatt?

För att utnyttja If-kund rabatten ska du säkerställa att fliken "Visa priser som If-kund" längst upp till höger på sidan är vald. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att kontrollera om kunder som har utnyttjat If-kund rabatten verkligen är If kunder.

Hur gör jag om en av 4 brandvarnare CAPiDi inte går att parkoppla?

Dubbelkolla att du försöker ansluta alla brandvarnare till samma "huvudenhet". Så att den sista inte kopplas ihop med en av dom andra för då blir inte alla kopplade med varandra. Man ska nämligen bara utgå från en brandvarnare och sedan koppla alla resterande...

Hur kommer jag lättast i kontakt med kundservice?

Vi rekommenderar i första hand att kontakta oss via vår kundserviceformulär alternativt genom att skicka ett e-post till oss på kundservice@if-sakerhet.se. Vi svarar på samtliga kundserviceförfrågningar inom 24 timmar, ofta mycket snabbare. Om du önskar att bli uppringd, vänligen ange det så ringer vi alltid tillbaka.

Hur öppnar jag ett nytt kundkonto?

Det finns två sätt öppna ett kundkonto i If Säkerhetsbutiken. Klicka på "Registrera dig" längst upp till vänster på sidan, eller handla som vanligt och på orderbekräftelse-sidan kan du sedan välja att skapa ett kundkonto utifrån de uppgifter du har lämnat i kassan.

Hej! Jag försöker köpa 4 st Ficklampa Dynamo utan batterier till försskolor mot faktura men får inte köpet godkänt av Klarna. Jag har ingen möjlighet att handla på kort, hur ska jag handla hos er? Med vänlig hälsning Agneta

Hej Agneta, Tack för ditt meddelande.  Det finns två alternativ: 1. Det första och enklaste alternativet är att du välja "Alternativ kassa" i kassan och därefter "Förskottsfaktura". På så sätt kan du handla vad du vill och betala förskottsfakturan...

Får man rabatt om man har sin mopedförsäkring hos er?

Ja, samtliga If kunder får 20% rabatt i If Säkerhetsbutiken oavsett om man har en barnförsäkring, hemförsäkring, bilförsäkring, båtförsäkring, mc-försäkring, cykelförsäkring, djurförsäkring, reseförsäkring eller mopedförsäkring. Du kan läsa mer om If...

Yale Easy kodlås till dörr. Ska ha den till ett förråd ute. Funkar den även om den inte är vinterbonad? Alltså förråd ute i svensk vinter med temp under noll? Och vad är skillnad med utåtgående och inåtgående på denna modell? Förstår inte skillnaden.

Insidan är designad för torra och tempererade utrymmen, Vid montage i ett kallförråd kan batterikapaciteten försämras beroende på batterifabrikat. Under normala förhållanden klarar en omgång 4 st AA batterier minst 10 000 öppningar eller minst 12 månader.

Hej! Vi har idag installerat brand o inbrotts skydd verisure smart alarms i våran villa, kan det göra något billigare premie ? Vid kontakt: Janne 0708875274. Med vänlig hälsning, Janne

Hej Jan,Tack för ditt meddelande.If erbjuder inga premierabatter på försäkringen vid installation av larm, tyvärr.Återkom gärna om du har ytterligare frågor.Vänlig hälsning,/Magnus

Jag har ett ASSA 2000 cylinderlåshus med rak regel inköpt 2006. Nu har jag förlorat ett par nycklar och vill nu byta nycklar och cylinder. Vilka lascylindrar passar? Hälsn Olof

Samtliga låscylinder i vårt sortiment passar. Observera dock att till ytterdörrar rekommenderas runda säkerhetscylinder.

Jag önskar beställa Rimgard fälglås men behöver reda ut med er hur det ska levereras. Behöver testas att låset fungerar på de fälgar jag beställt. Vad jag har förstått så är det öppet köp på dessa lås och hur gör vi för att testa? Leveranstid? Vill förmodligen ha dem i silver men skulle behöva se hur Antracit ser ut i förhållande till de fälgar jag beställt.

Ja, enligt Distanshandelslagen har man som konsument alltid rätt att testa och/eller returnera en vara, förutsatt att den är oanvänd och i säljbart skick inklusive förpackningen, i annat fall äger vi rätt att göra avdrag. Om du väljer att betala med Klarna kan leveransen endast ske till din bokförda adress, om du väljer annat betalsätt kan du få dina varor levererade till valfri adress.

Är Housegards pulversläckare lika bra som Prestos? Jag vill eventuellt beställa ett brandskyddspaket med vit pulversläckare 6 kg och en vit brandfilt.

Vi kan inte uttala oss om hur bra Prestos brandsläckare är men Housegards brandsläckare håller högt kvalitet, är CE-märkta och godkända enligt SS-EN3 med effektklassningen 55A 233 BC, vilket är marknadens högsta klassning. Vi har sålt tusentals brandsläckare och har enbart positiva erfarenheter.

Om jag beställer Megalock Twin rattkrycka idag, när får jag hem den?

Megalock rattlås finns i lager och vi skickar beställningar dagligen så om du beställer en Megalock Twin idag borde du få den inom en till två dagar.

Jag företräder en BRF. Vi har 8 MC-platser i garaget och är intresserade av GOLV-/VÄGGHÅLLARE I KLASS 3 ABUS WBA 100 för 820 kr. Kan man få offert/rabatterat pris om man beställer 8? Med vänlig hälsning, Lotta

Som If kund erhåller ni redan 20% rabatt på produkten vilket ger ett mycket fördelaktigt pris. Vi har dessvärre inga marginaler att sänka priset ytterligare.

Sida
Fick du inte svar på din fråga?