Hej - tre frågor, i prio-ordning: 1. vad är den praktiska skillnaden i inbrottsskydd för mig som privatperson & egenföretagare (kontor hemma), mellan S2-skåp och värdeskåp, Grade I. Jag vill ha brandskydd 60 min och skydda laptops, backup, samt pass och nycklar (plus några smycken)? Alltså; är S2-skåpet "tillräckligt bra"? 2. betr S2-420/60P, så finns det olika mått angivna, i Q&A resp produktspec - ffa djupmåttet är väsentligt för mig - i Q&A anges 440 mm vs produktspec 480 mm. Vad gäller?? 3. vad är leveranstid, till Limhamn/Malmö, samt är det angivna priset (4.441 kr inkl framt för S2-320/60?) på webbplatsen netto för mig som If-kund? mvh Claes-Olof

Hej Claes-Olof,

Angående dina frågor:

1. Frågan om ett brand- och stöldskyddsskåp är "tillräckligt bra" är omöjligt att svara på för oss eftersom "tillräckligt" baseras på en individuell bedömning. Men jag kanske kan hjälpa till med lite vägledning: Värdeskåpen är de säkraste skåpen på marknaden ur ett inbrottssynpunkt, så har man höga materiella eller immaterialla värden bör man välja det. Både värdeskåp och brand- och stöldskyddsskåp erbjuder ungefär samma brandskydd, dock erbjuder ingen brandskydd för digitalmedia (datorer, backups etc). Då bör man i så fall välja ett datamediaskåp eller en brandbox. Observera dock att dessa behöver mycket plats, dvs man behöver köpa ett ganska stort skåp för att få plats.

2. Måtten i Q&A gäller endast brand- och stöldskyddsskåpet Robursafe 460/30, så måtten i produktspecifikationen för Robursafe 460/60 (djup 480 mm) stämmer.

3. Leveranstiden är normalt ca 1 vecka från beställning, om det blir längre leveranstid kontaktar vi alltid kunden för att stämma av. Ja, det blåa priset är slutpriset inklusive If-kund rabatten.

Återkom gärna om du har ytterligare frågor.

Mvh

/Magnus

Fick du inte svar på din fråga?