Postlådor

En postlåda ska vara snygg, praktisk och säker! I vårt sortiment har vi säkra och snygga postlådor i olika storlekar och modeller. Biggi tillverkar postlådor av hög kvalité försedda med lås och inkastluckor som återgår till rätt läge vid stängning. Det förhindrar insyn så att man inte utifrån ser hur mycket post som finns i postlådan. Man kan på några av Biggis modeller välja om man vill ha öppningsluckan fram eller bak på postlådan.

Att  tänka på när man köper postlåda

Vid val av postlåda, tänk på följande:

• Postlådan ska vara tillräcklig stor för att rymma posten även om du är bortrest under en lite längre period, för att inte avslöja för tjuven att du är bortrest. Postlådans storlek anges i volym/liter.
  • I takt med att ID kapningar blir allt vanligare, där bedragaren beställer ID kort, kreditkort, lösenord och andra personliga handlingar till en hemadress och sedan stjäl dem direkt från postlådan, rekommenderar Polisen, Stöldskyddsföreningen och vi på If att skaffa en låsbar postlåda.

Säkerhetsbrevlådor för brevinkast

För dig som har brevinkast på dörren finns säkerhetsbrevlådor från Postgate Brand som gör det omöjligt för obehöriga personer att se in genom brevinkastet. Med sitt skyddslock går det inte heller att fiska upp posten utifrån. Det här är en mycket bra lösning för de som har Swedbox brevinkast.

Vi levererar också fastighetsboxar till bostadsrättsföreningar. Kontakta oss gärna för mer information. Välkommen!

16 artiklar

Rutnät  Lista