JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Dörrlås

Efter många års gediget arbete inom lås och säkerhet till ytterdörrar har vi lärt oss en hel del. En sak är att krångla till det för eventuella tjuvar! Tänk på att låsa om ditt hem så att det är minst lika svårt för en obehörig att ta sig ut som in. Låt inte en tjuv som tagit sig in via ett fönster bära ut ditt bohag via ytterdörren! De flesta är vana vid att låsa ytterdörren från utsidan och sedan åka hemifrån. Med ett tvåfunktionslås kan du sätta innervredet ur funktion innan du åker och på så vis göra det omöjligt för tjuven att ta sig ut den vägen!

I vårt sortiment hittar du marknadens säkraste lås till ytterdörrar både med klassiska nyckellås och elektromekaniska dörrlås. Låsen passar perfekt till ytterdörrar på villor, radhus, fritidshus och lägenheter. Dörrlåsen i vårt sortiment är utvecklade för att tåla högfrekvent användning både inom privatbostad och näringsverksamhet. I en godkänd låsenhet för ytterdörrar, som krävs av försäkringsbolagen, är samtliga delar godkända i minst klass 3 eller högre.

Läs mer om låsenhetens olika delar, hur du kan ta reda på om du har en vänster- eller högerhängd dörr, om du behöver ett vänster- eller höngersvängt handtag, samt om det är en symmetrisk eller osymmetrisk stolpe du behöver, i vår låsguide! Välkommen!

Artiklar 1 till 64 av totalt 157

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
per sida
  1. Sidor
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  1. Sidor
  2. 1
  3. 2
  4. 3
Fallande ordning
per sida